Site icon Hedza

2023 Yaz Sezonunun En İyi 5 Kokusu

Mevsim geçişleriyle birlikte kullandığımız parfümlerimiz de değişiyor. Yaz sezonunun, cıvıl cıvıl renkleri ve içimizi ısıtan havası yazın enerjisini içimize dolduruyor. Böylelikle enerjimizi ve içimizdeki canlılığı, yansıtacak parfümlerle geçirmek mümkün. Her ne kadar yıllarca aynı parfümden vazgeçemeyen bir kitle olsa da yine de sizin için seçtiğimiz yaz kokularını bir gözden geçirin deriz.

Lancôme – La Vie Est Belle Soleil Cristal

Lancôme’dan mutluluğun parfümü: Parfüm dünyayı mutlulukla aydınlatmak ve sıradan anları bile unutulmaz kılmak için yaratılmış. Çiçeksi kokusu, güneşi yakalayan sıcak kalp notaları ve göz kamaştırıcı bir gülümsemeyle aydınlanmıştır.

Baz notalarında hindistan cevizi, vanilya ve paçuli olan; bergamot ve mandarin portakalıyla optimist bir açılış yapan bu parfüm, plajda kokteyl yudumlarken hissettiğiniz enerjinin şişelenmiş halidir.

Louis Vuitton – On The Beach

Güneşin coşkusu, denizin ritmi ve kumun tendeki yumuşak sıcaklığı ile usta parfümcü Jacques Cavallier Belletrud, güneşli bir kumsalda geçirilen bir günün sonsuz duygularını harmanlıyor. Japonya’dan nadir bir narenciye olan Yuzu, ciltte bir mutluluk patlamasıdır. Şaşırtıcı tazeliği ve parlaklığı, Neroli’nin yumuşaklığında süzülür. Kekik, biberiye, pembe biber, karanfil… aromatik bitkilerden oluşan kumlu bir nota, koku veren manzarayı mükemmelleştirirken, selvi örtüsü saf bir yaz gününe cömert, odunsu bir gölge katar.

Yves Laurent – Wild Leather

Dumanlı guaiac ağacı, yumuşak safran ve derin deri notalarından oluşan bu unisex koku olmakla aynı zamanda hem vahşi hem de şık olmayı başarıyor.

Maison Martin Margiela – Matcha Meditation

Aydınlık bir öğleden sonra, evde kendi kendine huzurlu bir an ve şimdiye odaklanmak, her hareketi hissetmek, tüm duyuları uyandırmak. Matcha Meditasyonu ile huzurlu bir zaman geçirmeyi yeniden yaşayın: bir aydınlanma hissi ve Matcha çayının etrafını saran yatıştırıcı buharıyla taşınan zihin kaçışları.

Kayali – Sweet Diamond Pink Pepper

Pembe biber ve safranın baharatlı dokusuyla Bulgar gülü ve regal zambağını kombinleyen Kayali, derinlerdeki sandal ağacı, altın amber ve ışıltılı bergamot ile bu çarpıcı kokuyu bir adım daha ileriye taşıyor.

Exit mobile version