Site icon Hedza

Android’e Yeni Bir Depolama Sistemi Geliyor !

Google’ın üstünde çalışmalarını sürdürdüğü yeni işletim sisteminin kullanıcı dostu yenilikleri gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Duyurulan yeni bir bilgiye göre depolama sistemi SDCardFS.

Gün geçtikçe teknoloji dahada ilerliyor. Google ve Apple gibi iki teknoloji devi, ürettikleri mobil işletim sistemleri iOS ve Android için yeni yazılım teknolojileri kullanmaktan bir dakika bile çekinmiyorlar. iOS 10.3 güncellemesi ile birlikte Apple yeni AFPS sistemini kullanıcılara sunmuş ve iPhone hafızalarını daha stabil bir duruma bu güncellemesi ile birlikte getirmişti.

Android 4.4 KitKat’dan bu yana, Google’ın dosyalama sistemi olarak FAT32’yi hafıza kartlarına aktarmak ve cihazı rahatlatmak için FUSE teknolojisini kullanıyordu.

Yukarıda gördüğünüz görsel, Android O’nun sızdırılmış bir halidir. Yeni dosyalama teknolojisi SDCardFS, çekirdek düzeyinde kullanıcılara bir değişiklik olabilir. Android uygulamaları harici depolama alanı, yani hafıza kartı birimlerine erişmesine olanak tanıyarak işlerimizi rahatlatacak.

Exit mobile version