Site icon Hedza

24 Ayar Altın Kaplamalı Huawei P10!

Altın kaplamalı telefon trendleri arasına Huawei’nin başarılı telefonu P10 da katıldı. 24 ayar altın kaplaması ve özel işlemesi ile “11.000 TL” değerinde olan altın kaplamalı P10  sınırlı sayıda satışa sunuldu.

Yeni akıllı telefonlar piyasaya çıktıça eski telefonların fiyatını düşürmek yerine, onların çıktığı fiyattan daha yüksek fiyatlarla satıldığını görüyoruz. Eskiden kaliteli telefonun fiyatı 2.000 TL’den fazla olmazken günümüzde bu fiyatlar bir araba parasına gelmiş görünüyor. Her yıl en çok beğenilen birkaç telefon üretilen 24 ayar altın kaplamalı telefonlara bir yenisi’de Huawei’den geldi. Huawei P10.

Huawei’nin P10 modeli 24 ayar Dragon altınla kaplandı. Sınırlı sayıda üretilen bu modeller her sene çok az çıkıyor. Birçok kişinin gıpta ettiği tasarımlar, parası bol olan ve bu parayı nerede harcayacağını saptayamayan kullanıcılar için muhteşem bir fırsat diyebiliriz.

Alıcı bir telefon siparişi verdiğinde 24 ayar altın, “Platin veya Gül Altın” seçeneklerinden birisini seçebilir. Bunlarla birlikte, değerli taşlarla tasarlanmış özel bir deri taşıma kılıfının da yanında geldiğini söylemek gerekir. Özel tasarım Huawei P10‘un seçilen seçeneklere bağlı, 2.900 ila 3.030 dolar arasında fiyat aralığı sunuyor.

Exit mobile version