Site icon Hedza

Deadpool Resimleri

Deadpool Resimleri 

Deadpool kötü geçmişe sahip bir askerdir ve kendisi çok ciddi bir hastalık olan kansere yakalanmıştır. Tedavisi için Weapon-X adlı bir askeri deneye katılmayı kabul eder ve bu deneyde Wolverine’in tedavi faktörü değiştirilerek kendisine nakledilecektir. Fakat deney başarısız olur ve kanser Wilson’ın bütün vücudunu ele geçirir.

Deadpool Fabian Nicieza ve Rob Liefeld tarafından ilk olarak New Mutants’ın 98. sayısında kötü karakter olarak çıkmıştır. Sonra Wolverine’nin kurduğu X-Force’a katılıp iyilerin safına geçmiştir ama tam olarak iyi bir karakter değil Anti-Kahramandır.Deadpool, bildiğiniz üzere  çizgi karakter olduğunun farkında olan ve aslında süper kahraman olmayan bir kahramandır.

Geyik konusunda üstüne yoktur, en zor anlarda bile dalga geçecek birşeyler bulabilmektedir.Kendine has tavır ve hareketleri umursamazlığı sayesinde diğer Marvel karakterlerini geride bıraktı.Çoğu Marvel hayranlarının baş karakteri olmayı başardı.Diğer çizgi roman karakterlerinden farklı olarak bir çizgi romanda olduğunu bilen belki de tek çizgi roman kahramanıdır.Bazen seyirci ile beraber olan bazen dalga geçen bazen kızan hınzır mı hınzır karakterimiz Deadpool’un Resimlerini bir de böyle görün.



Deadpool Resimleri

Deadpool Resimleri

Deadpool’un en güzel yanı eğlenceli bir karakter olması.Hareketleri ve küfürlü konuşması, geyik yapması daha da eğlenceli hale getiriyor(Yetişkin olup içinde küçük çocuk yaşayan insanlar için ).Resimlerinde de  değişik bir havası vardır.(esrarengiz)

Dilerseniz duvar kağıdı(wallpaper) olarak kullanabilirsiniz.

 

Deadpool Resimleri yazımızı keyifli buldu iseniz buna benzer İnsanlarda Doğaüstü Güç yazımızada bakınız.

Deadpool Resimleri yazımızı keyifli buldu iseniz buna benzer Sokak Sanatı yazımızada bakınız.

 

Hedza Moda Dekorasyon Yaşam ile ilgili güncel bilgiler için bizi Facebook veTwitter sayfalarımızdan takip edebilirsiniz…

Deadpool Resimleri

Exit mobile version