Site icon Hedza

En İyi Animeler 2016

En İyi Animeler 2016 

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle 2016’da güncel devam eden ve gösterimi  bitmiş en iyi animeleri paylaşacağım.Canınız sıkıldığında çerezlik anime arıyorsanız doğru yerdesiniz.Öncelikle paylaştıcağım animeler arasında bir sıralama veya karşılaştırma yoktur rastgele bir listedir.

En İyi Animeler 2016

Hai to Gensou no Grimgar

Hikayemiz nerede olduğunu(oyun evreni) bilmeyen bir grup arkadaşın başından geçen maceraları konu alıyor.Online oyun tarzında partiler kurulup canavar avlayarak hayatta kalma savaşına ağırlık veriliyor(MMORPG).

Konu başlarda ağır işlenmesine karşın sonradan hızlanıyor.

Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri

Japonyada açılan garip bir kapının başka boyuta,diyara geçiş için kullanılarak o diyarda yaşanan maceraları konu alıyor.Fantastik diyarda yaşayan farklı ırkların ilişkileri,Japonya’nın bu diyardaki ırklarla ilişkileri vs.konu alan hikayemiz tüm hızıyla devam ediyor.

En İyi Animeler 2016

Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!

İçine kapanık bir oyunseverin(Gamer) trafik kazası geçirip ölmesiyle bir tanrıçayla tanışır.Erken yaşta öldüğü için karakterimize seçenekler sunulur.Karar vermesiyle farklı bir evrende maceramız başlar.Komedi ağırlı animemiz güncel olarak devam etmektedir.

En İyi Animeler 2016

Musaigen no Phantom World

Yapılan bir deney sonucu Dünya’ya virüs yayılır.Bu virüs normalde göremedikleri ruhları ve canavarları görünür yapar.Aynı zamanda bazı insanların doğaüstü güçleri olur.Bu insanların ruh ve canavarlarla yaşadıkları maceraları konu animemiz güncel olarak devam etmektedir.

Ansatsu Kyoushitsu

Konusu nerden geldiği bilinmeyen bir canavarın Ay’ı yok etmesi ve Dünya’yı yok edeceğini söylediği evrende, yaratığın kendini öldürebilsinler diye eğitim verdiği sınıfı ve yaşadıklarını anlatır.Hikayesi oldukça basit ve komiktir.Suikastçi yetiştiren canavar öğretmende diyebiliriz.Güncel olup devam etmektedir.

 

 

Hedza – Moda Dekorasyon Yaşam ile ilgili güncel bilgiler için bizi Facebook ve Twitter sayfalarımızdan takip edebilirsiniz…

 

 

En İyi Animeler 2016

Exit mobile version