Site icon Hedza

Facebook, Kötü İçeriklerlere Son Veriyor!

facebook kötü içerikleri

Facebook, kötü içerikler için kullanıcılara yeni araçlarını resmi olarak duyurdu. Facebook bu tarz kötü içerik paylaşımlarına yer vermemek için ayrı bir çaba gösterecek.

Facebook, Messenger ve Instagram üzerinde paylaşılan kötü içerikleri ihbar etmemiz için yeni bir araç getirdiğini duyurdu. Bu araç sayesinde kötü niyetli içerikleri direkt olarak Facebook’a şikayet edebileceksiniz.

Şikayet edilen içeriklerin daha fazla incelenebilmesi için ekibi büyüterek Facebook’u güvenli bir platform haline getirebilmek için fazlasıyla çaba gösteriyor.

Facebook bu durumun önüne geçebilmek ve kötü niyetli içerikleri direkt olarak engelleyebilmek için yeni bir ekip kurduğunu duyurdu. Kurulan bu ekip sadece kötü niyetli içeriklere odaklanarak, şikayet geldiği taktirde direkt olarak değerlendirmeye alacak.

Facebook’ta kötü niyetli bir içerik paylaşıldığını düşünüyor ve bununla ilgili çalışma başlatılmasını düşünüyorsanız eğer, paylaşımın yanında bulunan “…” işaretine tıklayarak “Rapor” bağlantısı ile bunu Facebook Ekibine bildirebilirsiniz.

Exit mobile version