Site icon Hedza

Film Önerileri

Film ÖnerileriFilm Önerileri

Canınız film izlemek istiyor ama karar veremiyorsunuz.İ.M.D.B puanlarına bakıp yüksek puan almış filmleri tercih ediyorsunuz.Fakat bu filmler kötü olabiliyor.Bu yazımda kendimce beğendiğim filmleri ve konularını sizlerle Film Önerileri yazımda paylaşacağım.

The Revenant

İntikam duygusunun insan hayatını uzattığını biliyor muydunuz?Evet bende filmi izleyene kadar bilmiyordum.Hayvanları avlayan bir kuruluş için çalışan oyuncumuzun başına gelen olayları konu alan film tam bir hayatta kalma mücadelesini anlatıyor.Özellikle başrol oyuncusu(Leonardo Wilhelm DiCapriorolünün hakkını veriyor.Filmdeki doğa görüntüleride olağanüstü güzellikte.

P.K

Uzaydan Dünya’ya gelen karakterin yaşadığı komik olayları anlatır.Karakterimiz Dünya’da ne zaman ne tepki vermesi,nasıl davranmasını öğrenmeye çalışır.İnsanların çözemedikleri sorunları için tarılara başvurduğunu görür ve tanrı aramaya başlar.Din nedir? sorusuna farklı bir bakış açısıyla yanıt bulmaya çalışan komedi ağırlıklı filmimiz,felsefi göndermelerde de bulunmaktadır.

Spotlite

Film 1970’li yıllarda yaşanmış gerçek olaylara dayanmaktadır.Bazı kilisede görevli rahiplerin çocuklara cinsel istismar etmeleri,bir grup gazeteci tarafından araştırılıp,gün yüzüne çıkartılması ele alan filmimiz özellikle gazeteciliğin nasıl yapılması gerektiğini çok güzel anlatmaktadır.

Who Am I

Kelimenin tam anlamıyla,sağlam bir hacker filmi.Asosyal ve bilgisayar dehası olan karakterin yaptığı hack aktiviteleri, büyük hacker grupların dikkatini çeker ve hacker grubuna katılır.Bu grupla beraber yaptığı aktiviteleri konu alır.Zekice işlenmiş senaryoya sahip bir filmdir.

Film Önerileri

 

 

 

Film Önerileri yazımızı keyifli buldu iseniz buna benzer Kitap Önerileri yazımızada bakınız.

 

Film Önerileri yazımızı keyifli buldu iseniz buna benzer Kombin Önerileri yazımızada bakınız.

 

 

Hedza Moda Dekorasyon Yaşam ile ilgili güncel bilgiler için bizi Facebook ve Twitter sayfalarımızdan takip edebilirsiniz…

 

 

 

Film Önerileri

Exit mobile version