Site icon Hedza

Google Durmuyor, Şimdi’de Google Play’e Yeni Bir Özellik Geldi

Google’ın mobil işletim sistemlerinden olan Android, içerisinde barındırdığı uygulama marketi Google Play uzun zamandır gündemden düşmeyen yeni gelecek olan, ve çok fazla merak uyandıran o özellik sonunda Google Play güncellemesi ile birlikte geldi.
Google Play’in tasarımında yapılan üst düzey iyileştirmeler ve tasarımsal açıdan gayet şık olan bu yeni güncelleme kullanıma sunuldu.

İçerisine eklenen birbirinden fazla ve işe yarar değişiklikleri ile Android severlerin bir hayli işini kolaylaştırıyor..

Android’e yeni gelen bu güncelleme ile birlikte içerisinde birçok farklı özellik barındırmakta. Örneğin, cihazınız’da yüklü olan tüm uygulamaları Google Play üzerinden “alfabetik” sıraya sokabilir, boyutlarına göre ayarlayabilir ve uygulamalarınızın son güncelleme durumuna göre sıralayabilirsiniz.

Aynı zaman’da yeni gelen bu güncelleme ile birlikte “Updates” bölümü, yani güncelleme bölümü sayesinde Android cihazlarınız da kurulu olan bütün uygulamaların güncellemelerini tek bir yerde görüntüleyebileceksiniz.

Exit mobile version