Site icon Hedza

Google Fotoğraflar Uygulaması Güncelleme İle Birlikte Daha İddaalı Oldu

Akıllı telefonlar için vazgeçilmez olan cloud tabanlı fotoğraf düzenleme işlevi gören Google Fotoğraflar, bir güncelleme alarak çok daha kapsamlı ve daha iddaa’lı bir program haline geldi.

Google Fotoğraflar uygulamasın’da artık kullanıcıların çekilen resimleri düzenleyebilmelerine ve tek bir dokunuşla filtreler ile renklendirmesine olanak tanıyan yeni dinamik filtreler yeni güncellemesi ile birlikte bulunuyor. Bu güncellemede ayrıca tamamen sıfırdan bir filtreleme sistemi bulunuyor. Daha kullanışlı ve daha kapsamlı.

Uygulamadaki bir diğer kullanılabilir özellik ise, gökyüzü veya suyun arka fon olduğu fotoğraflara renk katan yenilikçi bir DeepBlue özelliğinin eklenmesi oldu. Güncelleme ile ayrıca bir fotoğrafın aydınlatma, renk ve diğer pek çok yönünü değiştirebilmesini sağlayan gelişmiş düzenleme denetimleri de bu güncelleme ile birlikte ekleniyor.

Google Fotoğraflar bu yeni güncellemesi ile birlikte bize daha kapsamlı bir uygulama haline geliyor ve birden fazla resimleri tıpkı bir film şeklinde ayarlayabiliyoruz. Bu özellik ise hayatımızın her anını bizler için en güzel nitelik kılan bir güncelleme oluyor diyebiliriz.

Exit mobile version