Site icon Hedza

Hotmail Artık Outlook

hotmail-kaydol

Merhaba arkadaşlar yıllardır kullandığımız hotmail.com artık yerini outlook.com a bırakıyor. outlook.com beta aşamasını tamamlayarak, resmi olarak yayınlandı.

Microsoft’un 1997 yılında satın aldığı Hotmail, Türkiye’de pek çok internet kullanıcısı için e-posta seçeneği olmuştu.

Bugün ise Microsoft; Hotmaile versiyon atlatarak Outlook.com ‘u geliştirdi. Outlook.com a kolay bir geçiş için bugünlerde hotmail deki kullanıcılarının karşısına sık sık outlook.com geçiş tanıtımlarının gelmesi bekleniyor. Microsoft tarafından yapılan açıklamaya göre, mevcut Hotmail kullanıcıları da yakında yeni servise taşınacak, ancak kullanıcılara Outlook.com uzantılı bir adres açma zorunluluğu getirilmeyecek.

Yapılan açıklamada, “@Hotmail.com” uzantılı e-posta adresi, parola, mesajlar, klasörler, kişiler, kurallar ve otomatik yanıtlar dahil her şey aynen kalacak, serviste herhangi bir kesinti yaşanmayacak” ifadesi yer alırken, Outlook.com’un 60 milyon kullanıcıya ulaştığı da açıklandı.

Hotmail’den Outlook’a geçiş sürecinde önemli bir aşama geride bırakıldı. Bugünden itibaren resmen hizmete giren Outlook.com ile kullanıcılar mail’lerini bu siteden kontrol edebilecek. Hotmail hesapları bu değişimden zarar görmeyecek. Yani xxx@hotmail.com e-postasındaki Hotmail adresinin kullanımına devam edilecek. Kullanıcılar sadece Outlook.com üzerinden de yeni tasarımıyla e-postalarını kullanmaya devam edecek ve ilerleyen aşamalarda Hotmail.com da kapatılıp yerini tamamen Outlook.com’a bırakacak.

 

Outlook.com a Nasıl Geçerim?

Hotmail’de Seçenekler sekmesi altında Outlook.com’a Yükselt öğesini seçin.Hotmail oturumunuzu ve parolanızı yükselttiğinizde, kayıtlı e-postlar ve kurallar otomatik olarak yeni gelen kutunuza taşınır. Böylece bilgilerinizi kaybetmezsiniz.

Exit mobile version