Site icon Hedza

Samsung ve Apple’ın Rakibi Huawei, P9’un Satış Rakamlarını Açıkladı!

Huawei Apple Samsung kapışması.

Son günlerde attığı adımlar ile Samsung ve Apple’ın en büyük rakiplerinden olan Huawei, Huwaei P9’un satış rakamlarını duyurdu..

Apple ve Samsung sektördeki büyüklüğünü ve yerini korurken diğer üreticiler zor günler geçirmeye başladı. Sektörün önemli oyuncularından biri olan Huawei ise önemli bir atağa kalkarak Samusng ve Apple‘ın belki de en büyük rakiplerinden birisi oldu.

Analistlere göre bu yıl Huawei P10 modeliyle Apple ve Samsung’tan sonra en fazla amiral gemisi satan şirketlerden biri olacak Huawei, Huawei P10 ve Huawei P10 Plus’ın adedini duyurdu. Şirketten gelen açıklama göre Huawei P10 ve Huawei P10 Plus modelleri dünya genelinde 12 milyondan fazla satış yapmayı başardı.

Bir diğer yandan Huawei’nin işi bu yıl, geçtiğimiz yıla göre çok daha zor. Samsung ve Apple haricindeki diğer akıllı telefon devleri tekrar eski kalitelerine dönmeye ve tüketicilerin hoşuna gidecek ürünler duyurmaya başladılar. Bu da akıllı telefon pazarında zirve için tabi ki değil, üçüncülük için büyük bir çekişmenin olacağının simgesi.

Exit mobile version