Site icon Hedza

İlginç Ayna Modelleri

İlginç Ayna Modelleri
Evimizin dekorasyonunda en önemli etken aynalardır.İlk görüntü ve aynadan yansıyan görüntüyü, doğru açı ve güzellikte yakaladığımızda  şahane bir görüntü ortaya çıkıyor.Küçük alana sahip odalarda büyük aynalar,büyük alana sahip odalarda ise küçük ardışık aynalar popülerliğini koruyor.Son zamanlarda ise koridorlarda  aynalı saatlerin kullanımı arttı.

Evin iç kapılarında kullanılan aynalar da var tabi.Fakat biraz kafa karıştırıcı oluyor ve her oda değiştirdiğinizde kendinizi görmeniz bazen canınızı sıkabilir.Kendini beğenmişler için ideal bir fikir :):)

Ofis, büro, cafe tarzı mekanlarda eğer alanınız küçükse farklı tasarımlarda ayna kullanarak mekanınızı olduğundan büyük gösterebilirsiniz.Misafirlere daha nezih bir ortam sağlamakta aynaların görevini unutmamak gerek.

Mutfaklarda aynalar pek kullanılmaz.Genellikle kendimizi yemek yaparken veya yerken görmek istemeyiz.Ama özel misafirlerinizi ağırladığınız salonunuzda yemek düzenlerken parti verirken vs. odanın şıklığı ve estetiği için aynalar biçilmez kaftandır.

Aynanın işlevini yerine getirmesi ve aksesuar olarak kullanılabilmesi için belirlenen yerine yüksekliğide önemli bir faktördür.Ayna seçiminde kişinin sevdiği renkler, burç, düşünce tarzına göre değişebiliyor.Artık çoğu birey standart kalıplaşmış modellerden sıkıldı.Yenilikçi farklı İlginç Ayna Modelleri aramaya başlıyorlar.Bizde bu arayıştan beğendiğimiz bazı ayna tasarımlarını sizlere sunuyoruz.Umarım beğenirsiniz.

İlginç Ayna Modelleri

 

 

 

İlginç Ayna Modelleri yazımızı keyifli buldu iseniz buna benzer Yatak Odası Dekorasyonu yazımızada bakınız.

 

İlginç Ayna Modelleri yazımızı keyifli buldu iseniz buna benzer İskandinav Tarzı Ev Dekorasyonu  yazımızada bakınız.

 

İlginç Ayna Modelleri yazımızı keyifli buldu iseniz buna benzer Genç Odası Tasarımları  yazımızada bakınız.

 

Hedza Moda Dekorasyon Yaşam ile ilgili güncel bilgiler için bizi Facebook ve Twitter sayfalarımızdan takip edebilirsiniz…

 

İlginç Ayna Modelleri

Exit mobile version