Site icon Hedza

İlginç Yüzler

Piercing sonucu meydana gelen ilginç yüzler .

1-Mayın Tarlası

İlginç yüzler kategorisinde ilk sırayı alan arkadaşımız. Onu görünce aklımıza mayın tarlası geldi. 

2-Gümüş Dövme

İkinci sırayı alan deha insan. En önemli özelliği kendi tükürüğünü dudağında bulunan haznede biriktirebilmesi. Ayrıca tak çıkar özelliği ile bu alana istendiği takdirde küllük olarak da kullanılabilmektedir. Dövmeleri, yüzünü bir örümceğin evini andırsa da gümüş dövme, renkli bir arkadaşımız olarak ilginç yüzler konumuzda devamlı yerini alacak.

 

3-Bisiklet Adam

Bisikletimden asla vazgeçmem. Ben nereye o da oraya. Gidonundan su doldurup, radyatör misali kendi kendini soğutma özelliğine sahip. Büyük piercing üstadı, ilginç yüzler kategorisinin en ilginci. Yaptığı iş gerçekten zor ve ağır bir iş. Saygı duyuyoruz.

4-Bardak Altlığı

Kendisi gıda sektörünün önde gelenlerindendir. İlginç yüzler bölümümüze garson olarak girmeyi başaran kalender dostumuz. Henüz bir piercingi yok, bardak sayılmaz ise.

5-Şekilsiz

Burnuna iki havalandırma deliği daha açarak, motora daha çok temiz hava çekmeye çalışan deha arkadaşımız. Bu delikler çeşitli malzeme taşıma ve bulundurma işlemlerinde de kullanılmaktadır. Dostumuzun sonradan yaptırdığı boynuzu da bulunmaktadır. İlginç yüzler konumuzun ilginç adamıdır kendisi.  Bu arada boynuz demişken bu yazımızdaki arkadaşımızı da bir göz atın.

Havalandırma deliklerimiz renk renk değişmekte olup, tak çıkar modellerdendir.

6-Tampon Cafer

Cafer abimiz dudaklarına yaptırdığı koruma barı ile ikili ilişkilerden korunmaktadır. Ayrıca kaput üzerine yaptırdığı dövmelerle efektif görüntüye sahip olmuştur.

7-Sivri Boynuz

Çivi, demir, zincir gibi maddelerin kraliçesi olan sivri boynuz karşınızda.  Etçil olduğu söylenmektedir.

8-Yeni Yetme

Kızımız bu işlere daha yeni başladı. Alt dudağını kaybetme korkusundan dolayı kulağına bağlamıştır. Acil şifalar diliyoruz.

9- Şiş adam

Yemek yiyemediği için ölmüş olabilir. Yorumsuz..

 

İlginç yüzler konumuzu ilginç bulduysanız bu konumuza da bir göz atın.

Exit mobile version