Site icon Hedza

Instagram’ın Kullanıcı Sayısı Facebook’u İki’ye Katladı

Dünya’nın en çok kullanılan Fotoğraf, Video, Hikaye ve mesajlaşma platformu olan Instagram, kullanıcı sayısıyla adeta dudak uçuklatmış durumda..

Neredeyse hepimiz Instagram’ı kullanıyoruz. Facebook’un bünyesinde yer alan Instagram, kendi alanında rekor üstüne rekor bırakmamış durumda.
Snapchat, Twitter hatta Facebook’un bile kullanıcı sayısını çok fazlasıyla geçen Instagram, bu yıl sonuna kadar Instagram’ın yaklaşık 1 milyar kullanıcı barajına ulaşması bekleniyor.

Facebook ekibi’nin açıkladığı resmi bilgilere göre, Instagram Nisan 2017 itibari ile neredeyse 700 milyon’dan fazla bir kullanıcı kitlesine sahip durumda. Instagram’ın kendi alanını göz önünde bulundurursak eğer Twitter’ın kullanıcı kitlesini 2’ye katlamış bulunmakta.
Instagram üzerinde bulundurduğu hikaye paylaşımı, canlı yayın, fotoğraf ve video paylaşımları ile birlikte direkt olarak mesaj gönderebilme özellikleri her geçen gün daha da kapsamlı bir hale geliyor. Instagram’ın resmi verilerine göre ise geçtiğimiz son bir ayda Instagram’a üye olan kullanıcı sayısı 100 milyonu geçmiş bulunmakta..

Ayrıca, Facebook’un açıklamalarına göre Instagram’ın bu gidişatı Facebook’u geçeceği yönünde..

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Samsung Galaxy S8 Türkiye Çıkış Tarihi Belli Oldu

Exit mobile version