Site icon Hedza

iPhone 8’in yeni videosu yayınlandı

Apple, yeni iPhone da dahil olmak üzere yeni ürünleriyle ilgili CIA’e benzeyen gizlilikleri ile meşhur oldu. Şirket, yaklaşmakta olan iPhone 8 gibi büyük sürümlerden önce sızıntıları önlemek için her zaman mücadele etti. Ancak tüm uğraşları sonucunda olan yine oldu.

Bir YouTuber olan, EverythingApplePro tarafından yayınlanan bir uygulamalı video sayesinde cihaza daha yakından bakıyoruz. Videodaki cihaz kılıf üretimi için tasarlanmış prototip bir iPhone 8 modeli.

Bu videoyu dikkatlice izleyerek öğrendiğimiz en önemli şeylerden birisi de, son birkaç ayda görülen sızıntıların çoğunun doğru olması. Bu, iPhone 8’in gerçekten de parmak izi sensörünü entegre etmesi muhtemel bir OLED ekranına sahip olacağı anlamına geliyor. Aynı zamanda ön kamerası, yüz ve iris tanıma kamerası için üstte bir algılayıcı çubuk da yer alıyor.

Telefonun arka yüzünde metal bir iPhone logosu ve cam gövde varmış gibi görünmekte. Bu da Apple’ın kablosuz şarj özelliğine yer vereceğini gösteriyor gibi.. Bu özelliğin, iPhone’da oldukça uzun süre bulunması gerektiği yönünde söylentiler dolanmıştı ve Eylül 2017 modeli kablosuz şarj özelliği ile gelebilir.

Exit mobile version