Site icon Hedza

Microsoft Surface Pro 5 Gün Yüzüne Çıkmaya Başlıyor !

Microsoft’un Surface Book 2’siyle ilgili dedikodular bir süredir ortalıkta dolaşıyordu. Şimdiye kadar Surface Pro 5 ile ilgili pek fazla bilgi ortaya çıkmamıştı ancak Paul Thurrott sayesinde Surface Pro 5’in özel güç konnektörüyle birlikte çıkış yapacağını öğrenmiş olduk. Microsoft’un gelecek nesil dizüstü bilgisayar ve tablet hibridi Intel’in en yeni Kably Lake işlemcilerine bağlı olacak şekilde gelicek.

Thurrott, Surce Pro 5 ile birlikte pek fazla dramatik değişikliğin olmayacağını söylüyor. Beklenen cihaz’ın sadece yükseltilmiş donanım bileşenlerine sahip olan ve basit tasarım değişikliklerine sahip olacağı bir model geliyor diyebiliriz.

Surface Pro 5’de USB-C’nin yer almayacağı süpriz olur diyebiliriz. Birçok Windows Bilgisayar üreticisi “üst sınıf dizüstü bilgisayarların’da” yeni porta yer veriyor.

Thurrott, Surface Pro 5 ile ilgili pek fazla konuşmuyor. Resmi duyurunun yapılması için maalesefki biraz daha beklemeliyiz. Microsoft’un önümüzdeki haftalarda Surface tanıtımı için özel bir donanım etkinliği düzenlemesi bekleniyor. Yazılım devi henüz planlarını açıklamadı. ZDNet daha önce geçtiği bir haberde etkinlikte Surface Book 2’nin yer almayacağı öne sürmüştü.

Exit mobile version