Site icon Hedza

Muz Süsleyerek 100.000$ Kazandı!

Muzları dekore ederek zengin olacağınızı söylesek ne yapardınız? “Bananas Go Wild” adlı iş en absürt iş fikri kategorisinde ve yalnızca muzları dekore edip 10 dolara satarak gerçekleştiriliyor. Kulağa çılgınca gelse de bu iş fikri fazlasıyla başarılı oldu.

Davonte Wilson, bir hastanede elektrokardiyogram teknikeri olarak çalışırken ve kıt kanaat geçinirken bu fikri bulmuş. Wilson keçeli kalem, takma bıyık gibi çeşitli objeleri kullanarak muzları süslüyor ve daha sonra bu muzları BananasGoneWild.co adlı sitesinden satışa çıkarıyor. Ayrıca bunu yaparken müşterilerine de istedikleri yazıyı, şekli, fontu ve objeleri seçtirip kendi muzlarını dekore etmek fırsatı sağlıyor. Bu hizmetin ücreti de 9.99 dolardan başlıyor.

Wilson kendi ağzından olayı şu şekilde özetliyor: “Bu iş, muzlara kişilik kazandırıyor. Her zaman yaratıcı bir tarafım olmuştur. İnsanlar masama gelip ‘O muzlarla ne yapıyorsun?’ diye sorduklarında bundan keyif alıyorum.” diyor. Yaratıcı girişimci, bu işe bir anlık hevesle başladığını, ancak bu kadar başarılı olabileceğini kendisinin de tahmin etmediğini söylüyor ve ekliyor: “Bu kadar basit bir şeyi dünyaya sunmak ve karşılığında insanların bunu sevmesi nedeniyle şok olmuş durumdayım.”

Wilson artık günde 75 tane muz üzerinde çalışıyor. Bir muzu süsledikten sonra paketleyip müşteriye kargoluyor. Ayrıca bu muzların yenmemesi gerektiğini dile getiriyor.

Hayatta başarıya koşmak için bazen bir muz bile işe yarayabiliyor. Yeter ki siz bu işi keyif alarak ve isteyerek yapın. Sizlerin de ileride böyle şansları yakalaması dileğiyle. Sevgiler :)

Exit mobile version