Site icon Hedza

Plastik Cerrahi

Facia ile sonuçlanan plastik cerrahi örnekleri

1-Hang Mioku: Kendi yüzüne yemeklik yağ enjekte ettiği söylenmektedir. Doğruluğu bilinmiyor !!!

Hang Mioku isimli   Güney Kore’li 48 yaşındaki bir kadın ilginç bir olaya imza atmış. İnternette dolaşan bilgilere göre yüzüne yağ enjekte ettiği, kendince plastik cerrahi konusunda uzmanlaşmaya çalıştığı; ancak başaramadığı söylenmektedir. 28 adet plastik cerrahi operasyonu sonrasında yüzü genişlemiş, sol tarafının ise sakat olduğu belirtilmektedir. Diğer bir bilgi ise, bu bayanın halen daha plastik cerrahi operasyonu yapılmasını istediğini; ancak doktorların kabul etmediği, doktorların bu kadın hakkında psikolojisinin bozuk olduğu kanısına vardıkları belirtilmektedir.

Son bir bilgi daha. Bayanın, yüzünü küçültmek için yardım aldığı, hatta bu konu hakkında bir tv programına çıktığı bilinmektedir.

 

 

2-Jocelyn Wildenstein : 4.000.000 $’lık plastik cerrahi yatırımı.

Yıllar boyunca kozmetik cerrahi için neredeyse $ 4.000.000 harcamış plastik cerrahi bağımlısı olan bir ünlü.

3-Michael Jackson : 10’dan fazla burun ameliyatı.

Yaşamı boyunca 10’dan fazla burun ameliyatı olduğu söylenmektedir. Plastik cerrahi konusunda zamanın efsanelerinden.

4-Pete Burns :  Cerrahi için neredeyse tüm kazancını harcadı..

Right round like a record baby, right round, right round.. diyen 80’lerin güzel yüzlü, klibinde bantlarla kendini sardıran Dead or Alive grubunun unutulmaz solisti.

Dudaklarına içine kapsamlı poliakrilamid enjeksiyon etti, yanak implantları, çeşitli burun operasyonları  ve bir çok dövme. Bir zaman güzel olan dudakları plastik cerrahi ile birlikte  korkunç düzeye ulaştı. 

5-Dennis Avner : Biz ona kedi diyoruz.

“Catman” ya da “Stalking Cat” adı ile bilinen bu adam, hayvan, kaplan gibi görünmek için inanılmaz kapsamlı bir ameliyat geçirdi. Deri altı implantları onu daha çekici bir kaplan  gibi görünmesini sağladı. Bir takım diş operasyonları ve dövme çalışmaları ile tam bir kedi olmuş.

6-Eric Sprague : Lizardman

 

Dövmelerle kendini tam bir sürüngene  dönüştürdü. Boynuzlar için implante yaptırdığı söylenmektedir. Diğer operasyonları ise sırasıyla, keskin dişler, iki parça dil, kulak memesi gerilmesi, burun boynuzu ….

7-Donatella Versace : Kendisi bir imparator (Moda tasarımcısı)

Kendisi, burun estetiği, dudaklarına kolajen enjekteleri ve silikonları ile oldukça köklü estetik yaptıran, plastik cerrahi konusunda uzman ellerin el attığı ünlüdür.

8-Jackie Stallone : Acımak yok Rocky !

Ringlerde, Vietnamda ve en son Cehennem Melekleri, Creed gibi filmlerinde boy gösteren ünlü aktörün annesidir. Yüz germe, kaş kaldırma, yanak implantları oldukça popüler ameliyatlarındandır. Bakınız resim …

9-Amanda Lepore : Dünyanın en ünlü transseksüeli

15 yaşında ilk estetik ameliyatını olmuştur. Devamı geliyor mu, açıkçası bilmiyoruz !

10-Michaela Romanini: O bir İtalyan

İtalyan sosyetik Michaela Romanini ile tanışın. Başka bir plastik cerrahi operasyonu sonrası ameliaytın yanlış gittiği ve resimdeki hali aldığı ve bunun sonucunda ünlendiği söylenmektedir.

 

Kaynak: oddee

 

 

Exit mobile version