Site icon Hedza

PS4’de oynanacak en iyi 5 oyun

PlayStation 4’de oynanması gereken en iyi 10 oyunu sizler için derledik. Özel olarak seçtiğimiz bu oyunlarda hem aksiyon’a doyacaksınız, hemde hikayelerine bayılacaksınız.

GTA 5

Hem hikayesi, hemde aksiyon sahneleri ile oyun dünyasın’da KRAL olarak adlandırılan bir oyun. Tabiki o da GTA 5!

Uncharted 4

Uncharted’i neredeyse bilmeyenimiz yoktur. Hikaye’si ile neredeyse hergün isminden sıkça söz ettiren bir oyun. Hem aksiyon sahneleri, Sinematik görüntüler ve hikayesi ile oyun dünyasın’da en iyi hikaye’ye sahip oyunların başında geliyor. Kesinlikle oynanması gereken oyunlardan birisi.

The Witcher 3

The Witcher 3! Herşeyi ile mükemmel!

Watch Dogs 2

Watch Dogs 2’nin hikayesi pek fazla kuvvetli olmasada kesinlikle Aksiyon sahneleri ile adından söz ettirebiliyor. Bu oyunun’da PS4’de kesinlikle oynanması gerekiyor..

 Battlefield 1

Battlefield 1, henüz yeni çıkış yapmış sayılır. Ancak Multiplayer olan bu oyunda “Osmanlı Devletinin’de” diğer ülke askerleriyle bir savaç içerisinde olduğu görünüyor. Bu yüzden gönlümüzde ayrı bir yeri var.  Sürekli aksiyon içinde olduğumuz bu oyunda hiçbir oyun Battlefield 1’in yerine geçemez bu da bir gerçek. Gerek Grafikleri olsun,  Gerekse de aksiyon sahneleri. Oynanması gereken oyunlardan biriside Battlefield 1 kesinlikle!

Exit mobile version