Site icon Hedza

Rimel Sürmenin Püf Noktaları

Hepimizin bildiği üzere kozmetik alanında binlerce rimel çeşidi karşımıza çıkıyor. Kozmetik alanında yer alan rimel çeşitlerinin ise ihtiyaca göre birbirinden farklı pek çok işlevi bulunuyor. Uygun fiyatlı veya yüksek fiyatlı rimel çeşitleri arasında seçim yaparken asıl neye dikkat etmemiz gerektiğini biliyor musunuz? En kaliteli rimeli satın alsanız dahi hayalinizdeki kirpiklere ulaşamayabilirsiniz. Bunun nedeni aslında kirpiklerinizin ihtiyacı doğrultusunda hareket etmemenizden kaynaklanmaktadır. Kirpiklerinizin ihtiyacına yönelik rimel seçimi yapmanız gözlerinizi daima kusursuz bir görünüme taşır.

Uzun Kirpiklerin Sırrı: İnce Rimel Fırçası

 

Tek tek ayrılmış ve uzun kirpiklerin sırrı, ince fırçaları olan rimellerdir. Çok daha keskin ve çekik görünen kirpiklere sahip olmanızı sağlıyor. Özellikle kısa kirpiklere sahip olanların mutlaka tercih etmesi gereken bu rimel çeşitleriyle makyajınızı daha kusursuz görünme ulaştırabilirsiniz.

Kökten Uca Dolgun Kirpikler

Kökten uca dolgun bir kirpik görünüm istiyor ve bir türlü elde edemiyorsanız, ihtiyacınız rimelin huni fırça çeşitleri olması gerekiyor. Sıklıkla zayıf kirpik görünümlerinden yakınıyorsanız, kullanmanız gereken rimel fırçasının bu şekilde olması gerekmektedir.

Kalkık Kirpikler İçin: Kıvrık Rimel Fırçası

Düşük kirpiklerinize kıvrım vermekte zorlanıyorsanız kıvrık fırçalı rimel çeşitleri sizler için büyük bir kurtarıcı olacaktır. Rimel markasında doğru bir tercih yaparsanız, sahip olmak istediğiniz kıvrımlar 24 saate kadar sizinle de olabilir.

Topaklana Kirpiklere Elveda

Rimel sürerken kirpiklerinizde oluşan topaklanmalardan şikayetçi iseniz kum saati şeklindeki fırça uçları sizin için kurtarıcı olacaktır. Hayalinizdeki kirpik görünüme kat kat sürerek ulaşıyorsanız tercih edebilirsiniz. Bu özel şekli sayesinde maskarayı eşit miktarda dağıtıyor, kirpiklerde topaklanma yapmayı engelliyor.

Kalın Fırçalı Rimel

Kirpikleriniz sönük ve seyrek görünüyorsa seçeceğiniz rimel fırçasının kalın olmasına dikkat etmelisiniz. Seçeceğiniz rimel markasının kaliteli olması gerektiğinin yanı sıra mutlaka sık kıllı ve kalın fırçalı olması gerekmektedir. Kalın fırçalı rimeller kirpikleriniz olduğundan daha hacimli ve dolgun gösterecektir.

Exit mobile version