Site icon Hedza

Saç Rengine Göre Karakter Analizi

 

Sarı Saçlılar

Sarı saçlı kadınlar, iradeli ve sabırlı bir yapıya sahip oldukları anlamına geliyor. Sarı saçlar, ne istediğini bilen kadınların rengidir! Dışa dönük bir yapısı olan sarışın kadınlar insanlarla kolay anlaşmalarına rağmen kendileri gibi sarışınlarla pek de iyi anlaşamazlar. Gelişime açık ve her ortama kolayca uyum sağlayabilen sarışınlar, manevi yönleri, ağrı ve sancı eşikleri diğer insanlara göre bir hayli yüksektir. Hayatlarında hep amaçlarının peşinden giderler. Genellikle bakımlı, havalı ve seksi bir izlenim yaratırlar. Sarı saç aynı zamanda gençliği, itaati ve saflığı da temsil etmektedir.

Siyah Saçlılar

Siyah saç renginin dünyada en yaygın olan saç rengi olduğunu biliyor muydunuz? Siyah saçlara sahipseniz kendinizden emin ve son derece özel birisiniz. Siyah saçlı kadınların genellikle ağır hareket eden bir yapıları olur. Özel zevklere sahip ve neyi sevdiklerini çok iyi bilen siyah saçlı kadınlar, alışkanlıklarından, sevdiklerinden ve beğendikleri şeylere çok bağlanır ve kolay kolay vazgeçemezler. Doğuştan lider bir yapıya sahiptirler. Zor kararlar almak konusunda oldukça sağlam bir duruşa sahiptirler. Zor durumlarla baş etme konusunda oldukça başarılıdırlar.

Kumral Saçlılar

Kumral saçlara sahip kadınlar muhtemelen çok sadık ve güvenilir kişilerdir. Kumral saçlar, son derece hoşgörülü, sıcakkanlı, kibar, ağırbaşlı ve anlayışlı olduklarının bir göstergesi olabilir. Arkadaş canlısı yapılarıyla hep ön plana çıkarlar. Verdikleri güven, karşılarındaki insanlar tarafından hemen hissedilir. İletişim kurulması kolay biri olduklarından dolayı insanlar onlarla rahat şekilde iletişime geçebilirler. Yardımsever, insanların sorunlarına çözüm bulmaktan kaçınmazlar.

Kızıl Saçlılar

Kızıl saçlara sahip kadınlar kendi kendilerine yeten, olaylar karşısında çözüm odaklı düşünen ve kaos yönetebilen bir kişiliğe sahiptirler. Özgürlüğüne oldukça düşkün ve rahat bir hayat tarzları vardır. Doğuştan gizemli halleri ile insanlar için çok çekici olabilirler. Güçlü, iradeli, ışıltılı bir görünüşe sahiptirler. Farklı ortam ve durumlara, değişikliklere kolayca uyum sağlayabilirler. Kararsız yapıları nedeniyle zaman zaman ne yapacaklarını kestirebilmekse bir hayli zor olabilir.

Kahverengi Saçlılar

Kahverengi saçlara sahip olan kadınlar, sıkı çalışmaları ve kararlılıkları ile bilinir. Çok sıkılgan bir yapıya sahip olduklarından dolayı her zaman kendilerini meşgul edecek bir şeyler bulurlar. İnanılmaz bir planlama becerileri olduklarından bu özellikleri herhangi bir sorunla başa çıkmalarına yardımcı olur. Liderlik özellikleri kahverengi saçlara sahip kadınlara özgüdür. Kahverengi saçlı kadınlar sıcaklık ve rahatlıkla ilişkilendirilir. Güvenilir, güvenilir ve uzun vadeli ilişkilere değer verirler. Pes etme noktasına gelene kadar sakinliklerini korurlar ve genellikle sorumluluk sahibi biri olarak bilinirler.

 

 

Exit mobile version