Site icon Hedza

Tarz Giyinen Ünlü Erkekler

David Bovie

Çılgın şovlarını sahnedeki performansı ile birleştiren David Bovie kılıktan kılığa girme konusunda oldukça tecrübeli kişilik olmuştur. Her sahnesinde farklı bir görüntüye bürünen David bizce en çılgın ikonlardan biri. Modaya bir dönem yön vermiş sanatçı.

 

Elvis Presley

O bir “KRAL”. O bir “EFSANE” . Modaya etki bırakan, modayı şekillendiren. renk katan bir insan. Deri ceketi, efsane ayakkabıları, mükemmel yakaları, bol paça pantolonları ve hep saçları… Günümüzde onun gibi giyinen pek çok insan var.

 

 

 

 

George Clooney

Eğlenceli bir kişiliğe sahip olan George, modada etki bırakan usta isimlerden biri. Sinemada büyük bir etki bırakan George bu etkisini kıyafetleri ile bütünleştirme konusunda oldukça başarılı. Onu, daha çok takım elbise içinde görmüş olmamış, bu tarza yön veren bir isim olduğunu kanıtlar nitelikte…

 

 

Johnny Depp

Karayip Korsanları ile tanınan renkli kişilik. Onu biz floru be gömleği ile tanıdık. Filmlerindeki kostüm tasarımcısının etkisi oldukça büyük. Johnny de bunu oldukça iyi yansıtıyor.

 

Sizlere ünlü isimlerden kısa bir derleme yaptık.. Yukarıda bahsettiğimiz kişiler bir dönem modaya yön vermiş veya vermeye devam etmekte olan kişilerdir. Ancak modanın kendisi olan o muhteşem kişiliği, o muhteşem zekayı anlatmadan geçmek istemiyoruz. Onun ismi M. KEMAL ATATÜRK. “O” nu ayrıca kaleme aldık.

Modanın Ta kendisi… M. Kemal ATATÜRK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Steve Mcqueen

Hızlı otomobiller, kızlar ve hızlı hayat. Bu kelimelerin birleştiği usta sinema oyuncusu Steve. Kendine has giyim tarzı,  yuvarlak ve özellikle V yakalı giyimleri , o unutulmaz gömlekleri…

 

 

 

Exit mobile version