Site icon Hedza

Tv Ünitesi Tasarımları

Bugün sizlere yepyeni bir tasarım haberimiz var. İç mekanlarda, özellikle ofis ve ev tasarımlarında vazgeçilmez olan tv ünitesi tasarımları. Nasıl ki bir ofiste en önemli alan ofis koltuğu, ofis masası ve bu mobilyaları bütünleştiren tv ve tv ünitesi ise, ister 1+1 ister 2+1 veya 3+1 yada daha fazlası olsun bu tip konut ve evlerde de misafir veya ziyaretçilere ilk beğeniyi sunan tv ünitesi ve bu üniteyi tamamlayan mobilya tasarımları olmaktadır.

Bu bilgilerden yola çıkarak çalışma yapan Emel hanım, klişe olmuş ve birçok mağazada aşağı yukarı aynı tasarım olan birbirine çok benzeyen tv ünitesi almak yerine kendi tasarımı yaparak mükemmel bir ürün ortaya çıkarmış. Birazdan ayrıtılarından bahsedeceğimiz tv ünitesi, tasarımı ve bitirilmiş son hali ile tamamen Emel hanıma aittir.

Emel hanım ilk olarak odasının genişliğini göz önünde bulundurmuş, bu genişliğe göre ve tv’nin boyutunu baz alarak çizim yapmıştır. Yaptığı çizim sonrasında, yine odanın rengine göre kullanılacak malzemelerin rengine karar vermiş, böylelikle ana tasarımını oluşturmuştur.

 

Parke rengi ile kombin olacak şekilde seçilen beyaz renk, tasarıma ayrı bir hava katmış; ayrıca beyaz rengi tamamlayan açık kahve (ağaç desenli) camekan dolap, tv’nin üzerinde bulunan iki kapaklı dolabın altına ve tv’nin altına yerleştirilen kahve ağaç desenli parça(mini raf) ile mükemmel görüntü oluşturulmuştur.

Tasarımı güzelleştiren en güzel noktaya geldik: Duvar kağıdı.

Emel hanımı tebrik ediyoruz, bu kadar güzel ve canlı duvar kağıdı seçini için. Tasarımı bütünleştiren son nokta diyebiliriz. Duvar kağıdındaki renklerin geçişi ve ton uyumu mükemmel kalitede.

 

 

 

 

Emel hanıma bu güzel tasarımı ve bu tasarımını bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyor, tasarımlarının devamını diliyoruz.

Exit mobile version