Site icon Hedza

Araştırmacılara Göre Uzaylılar Dünyada Kendi Yerlerini Geliştirmiş Bile!

Uzaylılar Var Mı

Dünyamız da uzaylılar ve uzaylı yaşamı hakkında çok fazla farklı düşünceler bulunmakta. Ancak en ilginci geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmış durumda. Şimdiye kadar Mısır piramitleri başta olmak üzere, birçok yapıyı uzaylıların yaptığına dair bir düşünce söz konusu. Ayrıca dünya üzerindeki yaşamı uzaylı varlıkların oluşturmuş olabileceği iddia ediliyor.

Uzmanlar, New Scientists ile yaptığı röportajda “Kodun rastgele olmayan bir yapıya sahip olduğu belli oldu” ifadelerini kullanmıştılar.Alışılmışın dışında” bilimsel teoriye göre, yaşamın kökeni “37 sayısı” etrafında dönebilir. Söz konusu olan teori, genetik kodumuzun evreni başka yerlerinden gelen akıllı varlıklar tarafından oluşturulduğunu ve hatta bir imza bıraktıklarını ile sürer.

Bu teori meslektaşları tarafından kabul edilmekten çok uzak olsa da, akıl hocası matematikçi Vladimir ShCherbak, genetik kodumuza gömülmüş bir mesajın ya da bir imzanın olduğuna dair bir kesin kanıtlar ortaya koymuş olabileceğine inanıyor. Makukov ve ShCerbak tarafından önerilen teori, Panspermia “Yaşamın başka gezegenlerden gelmesi” ilkesine dayanıyor. Bu teorilere göre bir mikro organizma okyanusla buluşabilir ve yeni türlerin doğmasına sebep olabilir.

Exit mobile version