Site icon Hedza

WhatsApp İçin Google Play Store’da Değişik Şeyler Oluyor !

WhatsApp’a gelen son güncellemenin ardından uygulamanın Google Play Store’da binlerce “Pozitif” yorumlar gelmeye başladı. 

WhatsApp, son zamanların en çok kullanılan ve en çok konuşulan uygulamalarından birisi oldu. Snapchat benzeri hatta direkt Snapchat de diyebiliriz sanki.
Özellikle, özellikleri kendisine entegre eden, daha sonra şikayetleri göz önünde bulundurup eski özelliklerini tekrar getiren WhatsApp’la ilgili şimdi de Google Play Store’da yapılan oldukça tuhaf yorumlar konuşuluyor..

Son birkaç aydır yapılan yorumlarda kendisinden sanki oyunmuş gibi bahsedilen uygulama için “Ücretsiz Oyun Oynamak İçin Çok Sakinleştirici” “Çok eğlenceli bir oyun” gibi yorumlar yapılıyor. Üstelik yapılan değerlendirmelerin hepsi de 5 yıldız.

Tüm bu olanlardan sonra WhatsApp’ın “olumlu eleştiri satın aldığı” yönünde dedikodular çıkmaya başlamıştı. Şirket, bunun önüne geçmek amacıyla şu açıklamaları yaptı. “Hizmetimizi 1.2 milyar kullanıcı için daha iyi yapmak için sürekli çalışıyoruz. Sahte incelemeler için zamanımız yok. Sorun için Google ile iletişime geçtik ve çözmeye çalışıyoruz” şeklinde açıklamalarda bulunda.

Exit mobile version