Site icon Hedza

Yeni Yılın Yıldızı Siz Olun

Gösterişli bir yeni yıl makyajı için hazır mısınız! En iyisi mi olmak istiyorsun ? İşte bu içeriğimizde yeni yıl partinde kusursuz görünmen için detayları veriyoruz!

TEN MAKYAJI

Öncelikle cildinizin kusursuz görünmesi için cildini nemlendirmelisin, cildin gereken nemi aldıktan sonra mat bitişli bir fondöten ile cilt makyajını kusursuz şekilde tamamlamalısın. T bölgene ve göz altına  teninden 2 ton açık kapatıcı tercih etmen, o bölgeni öne çıkaracaktır. Mat bir görünüm elde etmek istemiyorsan fondötenin içine likit aydınlatıcı karıştırabilirsin. Profesyonel bir görüntü elde etmek için fondöten fırçası kullanmanı tavsiye ederiz. Yüzünüze şekil vermesi için bronzlaştırıcı kullanın. Yanaklarınızı içeri doğru çekin ve yanaklarınızın dolgun tarafına uygulayın.  Saç çizgisi ve elmacık kemiklerinize de uygulamayı  ve burnunun ucunu, dudağının üst kısmını ve çene noktanı da aydınlatmayı unutmayın.

GÖZ MAKYAJI

 Göz bölgenizi öne çıkarmak için parlak ince krem farınızı uygulayın. Krem far,  pudra farın daha iyi tutmasını sağlar.  Parlak aydınlatıcı nude veya beyaz farınızı tüm göz kapağınıza, kaş hizasının altına kadar sürün. Gözlerinizin daha iri görünmesini istiyorsanız gözaltınızın iç kısmına beyaz kalem, gözlerinizi küçültmek istiyorsanız siyah kalem çekmenizi öneririz. Likit eyelinerınızı çekin, maskara uygulayın. Kirpikleri uzatan ve belirginleştiren bir maskara kullanın. Alt kirpiklerde uyguladığınız maskara miktarını düşürün ve  göz pınarlarınızı aydınlatın.

DUDAK MAKYAJI

 Günün anlam ve önemi eşsiz kırmızı! Bugün teninize uyan kırmızı tonlarında bir ruj kullanmanızı tavsiye ederiz. Dudağınızın daha dolgun görünmesini istiyorsanız dudağınızı diş macunuyla fırçalayıp dudak kalemi kullanmanızı da öneririz. Dudak fırçalamak birkaç saatlik bir dolgunluk etkisi yaratacaktır, ya da mentollü balmları tercih edebilirsiniz. Parlak görünmesini istiyorsanız ve mat bir rujunuz varsa üstüne aydınlatıcı uygulayarak bu durumu sağlayabilirsiniz.

Makyaj tüyoları

 Kapatıcı olarak çeşitli renkleri kullanabilirsiniz. T bölgesi için ten renginizden iki ton açık bir kapatıcı tercih edin; hatlarınızı belirginleştirecektir. En mükemmel dumanlı gözlere ulaşabilmek için gö kapağınızın alt kısmındaki kirpiklerinizin içine siyah kalem uygulayabilirsiniz. Köşeli bir fırça kullanarak siyah göz farını çizginin üzerine sürün; kalemin bulaşmasını engelleyecektir.Genel makyaj hataları arasında yanlış renkte fondöten kullanımı ve aşırı makyaj kullanımı vardır. Fondöteninizin ten renginize mükemmel şekilde uyarak fark edilmemesi gerekmektedir. Yanlış formüllü fondöten kullanımı da en mükemmel görünüme sahip olmanızı engelleyebilir. Kuru ciltler için pudra fondöten kullanılmamalıdır. Daha yağlı ciltler içinse krem bazlı fondötenlerden uzak durulmalıdır.  Makyajını sabitlemek için sprey kullanmayı unutma!

Hedza Ajans olarak mutlu, sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir yıl dileriz, tüm güzellikler sizinle olsun, zorluklara karşı dimdik durmanız dileğiyle!

 

Exit mobile version