Site icon Hedza

Zigon Sehpa Modelleri

Zigon Sehpa Modelleri
Gerek ihtiyaç, gerek dekorasyon açısından evlerin olmazsa olmazı zigon sehpalar.Genellikle servis konusunda yardımcı araç olarak kullanılır.Fakat büyüklük ve renk uyumu sağlandığında ev veya ofis dekorasyonunda iyi bir konuma sahiptir.Zigon Sehpa Modelleri

Son zamanlar kullanılan Zigon Sehpa Modelleri, genellikle cam ağırlıklıdır.Cam ve ahşap birleştirilerek  yeni modeller tasarlanmıştır.Fakat cam ve krom kombini,diğerlerini geride bıraktı.Gerek görünüm, gerek kullanım olsun,her alanında daha kullanışlı ve daha gösterişli.

Ahşap olarak tercih edilen sehpalar genellikle;akçaağaç,ceviz ve meşe rengindedir.Bazende işlenmemiş ağaç gövdesi sehpamızın yüzeyini oluşturabilir.

Zigon sehpalar tasarımdan tasarıma değişebiliyor.Genelde dört bacaklı iç içe geçen sehpalar olarak bildiğimiz zigon sehpalar, üç, iki,hatta tek bacaklı olabiliyor.Takım olarak bulunan zigon sehpalar,sayı olarak ortalama dört tane olarak tasarlanır.Ama bu durum gittikçe değişiyor.İç içe geçmeyen fakat dört köşeye gelecek şekilde olan tasarımlar,iki farklı iç içe geçen; iç içe geçtiğinde tek bir sehpa oluşturan tasarımlar, neler var neler.

 

Yüzeyi ahşap bacakları cam olarak üretilen yeni sehpa modelleride var tabi.Değişik bir görünüm verip dikkatleri kendi üzerine çekebiliyor.Çokta tasrif etmediğimiz bir model ama zevk sizin seçim sizin.

Beğenip seçtiğimiz Zigon Sehpa Modellerini sizlerle paylaşıyoruz.Umarım beğenirsiniz.

Zigon Sehpa Modelleri yazımızı keyifli buldu iseniz buna benzer Yatak Odası Dekorasyonu yazımızada bakınız.

 

Zigon Sehpa Modelleri yazımızı keyifli buldu iseniz buna benzer İlginç Ayna Modelleri  yazımızada bakınız.

 

Zigon Sehpa Modelleri yazımızı keyifli buldu iseniz buna benzer İlginç Sehpa Tasarımları  yazımızada bakınız.

 

Hedza Moda Dekorasyon Yaşam ile ilgili güncel bilgiler için bizi Facebook ve Twitter sayfalarımızdan takip edebilirsiniz…

Exit mobile version