Site icon Hedza

Apple, 2017 yılın ikinci yarısına hazırlanıyor

Apple, 2017 yılının ikinci yarısında tanıtacağı ürünleri için hazırlıklar yapıyor..

Kırmızı iPhone 7 ve yenilenen iPad ile 2017 senesine sağlam adımlarla giriş yaptı. Apple’ın, 2017 yılının çeyreğine büyük tanıtımlar yaparak girmesi beklentiler arasında. WWDC 2017’de başlayacak olan Apple, 2017 yılının 2. çeyreğin’de tanıtacağı yeni modellerini sizler için sıraladık.

Apple’ın, 10. yılına özel hazırlıklarını sürdürdüğü yeni iPhone 8

iPhone’un 10. yılına özel geliştirilen ve yılın telefonlarından birisi olması beklenen yeni iPhone 8 modelinin 5.8 inçlik ve çerçevesiz ekran, arttırılmış gerçeklik teknolojisi ile donatılmış bir kamera ile birlikte çıkış yapacağı söylentiler arasında.

iPhone 7s & 7s Plus

2017 yılında toplam da 3 farklı yeni iPhone modeli tanıtması beklenen Apple, iPhone 8 modelinin yanı sıra geçtiğimiz yıl karşımıza çıkan iPhone 7’nin seleflerini de karşımıza çıkartacak. iPhone 7 modelleri ile benzer bir tasarım olması beklenen iPhone 7s ve 7s Plus, Eylül ayında tanıtılması beklenmekte.

Yenilenen Apple Watch

Apple’ın ilk olarak 2015 yılında karşımıza çıkarttığı ve geçtiğimiz Eylül ayında yenilenen Apple Watch’in 3. jenerasyonunun da bu yıl içerisinde tanıtılması büyük bir olasılık ile birlikte beklentiler arasında. Sonbahar aylarında karşımıza çıkabilecek olan Apple Watch, tasarımsal bakımdan büyük değişikliklere sahiplenicek.

Neredeyse Yep Yeni Bir MacBook Pro

Geçtiğimiz yıl karşımıza çıkan Apple’ın MacBook Pro ailesi, tasarım bakımından çok fazla yenilik yaşasa da, kullandığı işlemci nedeniyle fazlasıyla eleştirilere maruz kalmıştı. Apple’ın bu yıl içerisinde MacBook Pro ailesini Intel’in güçlü işlemcilerinden olay Kaby Lake ile yenilenmesi bekleniyor.

Exit mobile version