Site icon Hedza

Apple’dan Açıklama, iPhone 7s ve iPhone 7s Plus’a Yeni RAM’ler Geliyor

Apple’ın Eylül ayında iPhone 7s ve iPhone 7s Plus yeni modellerinin yanında, 10. yıla özel iPhone Edition modelini de resmi olarak tanıtması bekleniyor. Yeni sunulacak olan iPhone’ların tanıtım tarihine daha aylar olmasına rağmen, birçoğu teknik özellikleri hakkında bilgiler gelmeyen başlamış durumda.

Cowen, Şirket analisti Timothy Arcuri, Apple’ın 2017’de piyasaya süreceği üç yeni modeli olan iPhone’larda 3 GB Ram’e yer vereceğini açıkladı.

Bağzı söylentilere göre, iPhone 7s 5.5 inç, iPhone 7s Plus ise 5.7 inç ekran büyüklüğünde olacağı söyleniyor.
Çerçevelerini inceltecek olan Apple, ekran boyutlarını büyüteceği kesin gözüyle bakılıyor. Ancak, telefonun kasa büyüklüğü yeniliğe nazaran aynı boyutta kalacak. Ayrıca, yeni iPhone modelleri 32 GB, 128 GB ve 256 GB dahili depolama hafızası ile satışa sunulacak.

Söylentilere göre, 5.8 inç büyüklüğünde ki iPhone Edition’da ikili pil paketi adı verilen yeni bir Batarya sistemi olacağı yönünde bağzı söylentiler mevcut. Apple, pil ömrünü uzatacak şekilde olan bu teknoloji hakkında henüz resmi veya net bir açıklamada bulunmadı.

Yazımızın sonuna henüz gelmeden önce, KGI Securities analisti, Ming-Chi Kuo‘nun üç yeni iPhone’un yine Lightning konektörü ile geleceği, daha hızlı şarj olma süresini sunabilmek için Lightning’in diğer ucunun USB Type-C olacağı söylentiler arasında.

Exit mobile version