Site icon Hedza

iPhone 8’e ait herşey açığa çıkıyor

Apple’ın 10.yılına özer hazırlandığı düşünülen yeni modeli iPhone 8’e ait binlerce dedikodu ve telefona ait yeni görseller ve fiyatı hakkında bağzı bilgiler sızmaya devam ediyor.

Yeni iPhone 8’e ait kalıp tasarımları Slashkleaks’e sızdırılmıştı. Bu görüntülerin 7s Plus ve 8 modelleri için de kullanıldığı iddialar arasında yerini alıyor. Merak edilen bir soru olan yeni iPhone modelinde parmak izi okuyucu arka tarafta olacağı yönündeydi. Ancak, Parmak izi okuyucusunun arkada olmayacağı, sızdırılan görsellere net bakarsanız arka tarafından hiçbir parmak izi okuyucusuna bağlı bir iz bulunmamakta.
Kamera’nın iPhone 8 modelinde dikey olarak konumlandırılmış olması da birnevi bir detay. Ancak, yeni modelin hakkında herhangi net bir açıklama olmamasıyla birlikte Eylül ayında olacak olan Teknoloji devlerinin ürünlerini tanıtacağı konferansa kadar herhangi birşey söylemem gerçek değil. Herşey tüm çıplaklığıyla Eylül ayındaki büyük konferans’da belli olacak.

Diğer bir dedikodu ise, yeni iPhone 8’in “Fiyatı” yönünde..

USB analisti olan Steven Milunovich, yenilenen tasarımı ve OLED ekran ile iPhone 8 modelinin minimum fiyatının 870 $(dolardan) başlayacağını ayrıca 256 GB olan bir diğer modelinin fiyatı 1070$ (dolardan) başlayacağı belirtmiş durumda. 
Ancak bu bilgiler net bir bilgi olmadığını söylemekte fayda var ki, Steven Milunovich müşterilerden kendisine gelen “iPhone 8 Fiyatı” sorusuna bu cevabı vermiş durumda. Hiçbirşeyin netliği yok..

Milunovich ayrıca Samsung’un da baştan sona ekran özelliğinin iPhone 8’de de aynısının olacağı ve aynı zamanda kablosuz şarj cihazının da bulunacağını ve 2018 yılında satışlarının %45’ini iPhone 8’in oluşturacağını söylemişti.


Exit mobile version