Site icon Hedza

Muhteşem Yüzyıl Takıları

Son yıllarda çıkan konusuyla,senaryosuyla en çok olay yaratan dizilerinden birininde Muhteşem Yüzyıl olduğunu hepimiz az çok tahmin edebiliyoruz. Herkesin hem çok tartıştığı hemde heyecanla her hafta yeni bölümünde neler olacak düşüncesi bütün izleyicilerde oluşuyordur eminim.Sizlerde benim gibi yeni sezonun gelmesini dört gözle bekliyor olmalısınız. Bu dizinin bay bayan izleyici kitlesi gerçektende çok fazladır.Öyle ki çoğu zaman insanlar en sevdiği dizilerin olduğu gün  misafir davet etmez ve  misafirliğe gitmez.

Birde bu dizinin bayanlar tarafından izlenmesinin en büyük sebeplerinden biride her hafta oyuncuların kullandıkları birbirinden güzel,ihtişamlı,gösterişli ve tabiri caizse dizinin adı gibi muhteşem olan TAKILARI…

Altın atölyesinde çalışan bir kuzenim var ve ne zaman onun yanına uğrasam bu dizi basladıgından beri elinde hep muhteşem yüzyıl dizisinde gördüğüm takılardan yapıyor.Ben bile kına gecemde hatice sultanın dizide kullandığı çok şık ve kibar olan bir modeli yaptırmıştım.

İşte sizler için derleyip topladığım muhteşem yüzyıl takıları…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Exit mobile version