Site icon Hedza

NASA’dan Yeni Bir Web Site

NASA bilim adına daha ileriye gidebilmek için tüm çalışmalarını daha da güçlendirmek için elinden gelen herşeyi yapıyor.

NASA’nın yaptığı araştırmalar sonucunda ortaya çıkan bütün videoları, resimleri, sesleri ve daha fazlasını herkesin görebilmesi için yeni bir website açtı.

NASA’nın bilim adına ortaya çıkardığı bütün ses kayıtları, fotoğraflar videolar ve daha fazlasını herkesin görebilmesi ve bulabilmesi adına yeni bir NASA Kütüphanesi açmış bulunmakta. Bu kütüphanenin içinde yaklaşık 30 binden fazla resim, video, ses kayıtları ve aklımıza gelemeyecek kadar fazla bilgiler içermekte.

Website’de bulunan özelliklerden kısaca sizlere bahsedelim isterseniz;
Rahatlıkla, Facebook, Twitter, Instagram vb sosyal ağlar’da bu görüntüleri paylaşabilmeniz için bir “Paylaşım” butonu bulunmakta. Bu sayede bütün Sosyal Ağlarda” rahatça paylaşabilirsiniz.

NASA’nın kurmuş olduğu yeni web sitesi NASA Kütüphanesin’de bir nevi arama motoru mevcut. Aklınıza takılan bir çoğu görseli, videoyu veya sesleri bulabilmek için kelimeleri Türkçe değilde, Ingilizce olarak girmeniz daha hayırlı olacaktır.
Kütüphane’de Arama Motoru gayet iyi çalışmasıyla birlikte, 30 binden fazla içerik bulunmakta. Her biri birbirinden bilgili durumda ve her biri gayet hoş.

Şimdi ise lafı daha fazla uzatmadan buraya tıklayarak Nasa Kütüphanesine gidebilirsiniz..

Exit mobile version