Site icon Hedza

Soğuk Algınlığına Doğal Tedavi Yöntemleri

Soğuk Algınlığına Doğal Tedavi Yöntemleri

Özellikle grip ve soğuk algınlığı mevsimine girdiğimiz şu günlerde hastalanmamak için daha fazla dikkat etmeniz gerekiyor.Grip, hava ve temas yoluyla bulaşan bir hastalıktır.Havalar soğuyunca hemen burnumuz akmaya başlar.

 


Tıkanıklık ve nefes alamama ise soğuk algınlığının en can sıkıcı noktası.Bu nedenele grip ve soğuk algınlığını çabuk atlatmak isteriz.Bunun için grip ve soğuk algınlığı tedavisinde kullanılan ilaçlar,antibiyotikler var.Ama ben ilaç kullanmak istemiyorum, doğal yolla soğuk algınlığını yenmek istiyorum diyorsanız sizler için araştırdığımız yöntemler faydalı olacaktır.

Doğal yöntemlerle atlatmanın püf noktaları şunlardır.

 

1-Yatmadan önce Vicks kremini (doğal yapım olan tavsiye edilir) boğazımıza,sırtımıza el ayak ve koltuk altlarına sürerek yatmak.Bu sayede bol bol toksin atmış oluyor ve rahatça atlatıyoruz.Burun tıkanıklığı için burun önüne sürülebilir.

2-2 Adet soğanı kaynatıp,suyunu 1 bardağa boşaltıyoruz.(sıcak olmalı).Biraz acı ama bazı ilaçlara nazaran daha iyi ve doğal.Bu suyun içine Manisa’ya özgü iki adet mesir macunu atıp karıştırıp içiyoruz.İki gün demez ayaklanırsınız.

3-Hamama gitmenin de büyük yararı olacaktır.Göbek taşında iyice terlemek suretiyle toksin atmakla,halsizlik hızlı bir şekilde atlatılabilir.Aynı zamanda vücutta toplanan statik elektriğide yok eder ve hafiflik hissi yaşatır.

4-Bal ile toz zencefil karıştırılıp bir bardak sıcak su ile birlikte tüketildiğinde;hem hastalık atlatılır hem hasta değilseniz bile vücut bağışıklığını güçlendirir.Bala veya zencefile alerjiniz varsa başka yöntem deneyiniz.

 

Yukarıda bahsedilen metotlar bizim tavsiyemizdir.Siz yinede doktorunuza danışınız.

Soğuk Algınlığına Doğal Tedavi Yöntemleri

Hedza Moda Dekorasyon Yaşam ile ilgili güncel bilgiler için bizi Facebook ve Twitter sayfalarımızdan takip edebilirsiniz…

Exit mobile version