Site icon Hedza

SÖZ dizisi, dünya’da en iyi diziler arasında

Şuana kadar ülkemiz’de en iyi prodüksiyon’a sahip olan SÖZ dizisi, Dünya sıralamasın’da ilk 5’e girmeyi başararak “En Çok Sevilenler” kategorisine kendisini yazdırdı. Ayrıca, SÖZ Türkiye tarihin’de bir ilke imza attı.

Dünya’nın en büyük analiz şirketi olan The Wit, yapılan son araştırmalara göre dünyada en çok izlenen, aynı zamanda “izliyicilerin de en sevdiği yapımlar” arasına giren Türk dizisi SÖZ, 5. sıraya kendisi isminide yazdırdı.
Sosyal Paylaşım Platformların’da gerçekleştirilen analizlere göre SÖZ dizisi en kaliteli prodüksiyona ve en iyi senaryolardan birini sahip. SÖZ’ün dışında dünyanın en iyi dizilerinden birisi olan Breaking Bad gibi ünlü bir yapım’da boy gösterdi.

Ülkemiz’de neredeyse bugüne kadar yapılan en başarılı dizilerden birisi olan SÖZ, en iyi prodüksiyona ve çok kuvvetli bir senaryoya sahip durumda. Söz dizisi yapımcılarının elde ettiği bu başarıyla birlikte dizinin yayınlandığı günden bu yana neredeyse her gün sosyal medya platformlarında adından sıkça bahsettiriyor..

Umarız ki gurur kaynağımız olan bu dizi, daha çok yükselir ve adını altın harflerle yazdırmayı başarır..

 

Exit mobile version