Site icon Hedza

Tıbbi Gençlik Sihri ‘Dermapen’

TIBBİ GENÇLİK SİHRİ ‘DERMAPEN’

Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte güzellik sektöründe de mucizevi gelişmeler yaşanmaya başlandı. Artık yaşlanma etkilerini, cilt kusurlarını cerrahi işlem olmadan kırk dakika gibi bir sürede ortadan kaldırmak dermapenle mümkün. Dermapen, herkesin hayalini kurduğu canlı, genç ve taze bir cilde sahip olmayı sağlayan bir tedavidir. Bebeksi bir cilde sahip olmanın sırrı ‘Dermapen’ uygulaması her yaştan kesime uygulanabilir. Akne ve güneş lekeleri, yara ve suçiçeği izleri, kırışıklıklar, büyük gözenekler, çatlak ve deri gevşemeleri, selülit, saç dökülmesigibi problemlerin azalmasını hatta ortadan kalkmasını sağlar. Esas etkisi onarmaktır, acısız ve ağrısızdır. Yaz aylarında uygulanabilir, yanık leke ya da iz oluşturmaz, her cilt tipine uygundur. Peki, nasıl uygulanır?

Cildimizin üst yapısına epidermis adı verilmektedir. Epidermise zarar vermeden, tahriş etmeden, yıpratmadan mikro iğne sistemiyle uygulanmaktadır. Uygulama öncesi cilt makyajdan, kirden arındırılır. Uygulanacak bölgeye saf hyaluronik asit uygulanır. 0,02 mmlik titreşimli ultra ince iğnelerden oluşan dermapen cihazı cilde dik açılarla hızlı ve seri şekilde mikroskobik kanallar açmaktadır. Ciltte açılan kanallar, kolajen ve elastin sentezi sağlar, kan dolaşımı artar ve cilt kendini yenileme sürecini başlatır. İşlem sonrasında yatıştırıcı peptid maskesi uygulanır. Bir ay ara verilerek minimum dört seans olarak yapılan bu yöntem uzmanların uygun gördüğü zamanlarda tekrarlanır.

 

DERMAPEN UYGULAMA FİYATLARI NELERDİR?

2019 yılında, fiyat aralığı 100-1500 TL arasında değişkenlik göstermektedir. Seans sayısına ve uygulanan bölgeye, kişinin özel isteklerine göre fiyat farklılığı göstermektedir.

 

Exit mobile version