Site icon Hedza

Xiaomi Mi 6 Tanıtıldı, Beklentilerimiz Karşılandı

Neredeyse herkesin merak içinde beklediği yeni akıllı telefon Xiaomi Mi 6 resmi olarak bugün tanıtıldı. Söylemeliyim ki, gerçek anlamda beklentilerimiz karşılandı.

Xiaomi Mi 6 ekranı,  5.15 inç büyüklüğünde ve IPS ekrana sahip durumda. IPS ekran, 1080P çözünürlüğünde ve 428 PPI değerine sahip. Xiamo, yeni ekran teknolojisi sayesinde gözlere zarar verecek herhanangi bir etken bulundurmuyor. Göz sağlığını etkileyen, mavi ışık “Absorbe” ediliyor ve bu sayede göz sağlığı tam tamına korunmuş oluyor.

Xiaomi Mi 6 içinde barındırdığı yeni nesil donanımı ile neredeyse birçoğu rakibine fark atıyor. Xiamo Mi 6 Snapdragon 835 yonga setinden gücü almakta. Toplam 4 adet 2.45 Ghz hızında çalışan “Kryo, aynı zamanda 4 adet 1.9 Ghz hızında çalışan Kryo işlemcilerini tek bir alanda barındırıyor.” Snapdragon 835 performans konusunda neredeyse Android severlerin hepsini sevindiriyor. Firma, kendisini RAM konusunda geri planda bırakmıyor ve Xiaomi Mi 6’ya tam tamına 6 GB Ram’e yer veriyor.



Xiaomi Mi 6’da, 12 Megapiksel çözünürlüğünde toplam iki adet arka kameraya yer veriyor. Telefonun arkasında bulundurulan bu 2 kamera, neredeyse Pixel kaybı olmadan 2 kata kadar yakınlaştırmaya imkan sunuyor.

Xiaomi, 64 GB olan sürümü, 360 dolar(1.320TL) fiyat etiketine sahip durumda, ve cihaz’ın gümüş ile mavi renk seçenekleri de bulunmakta.



Exit mobile version