Site icon Hedza

Yıldızların Işığıyla Yolunuzu Aydınlatıyoruz

2020′ de sizi neler bekliyor, yıldızların ışığıyla yolunuzun aydınlatıyoruz! 

KOÇ BURCU (21 Mart- 20 Nisan): Hayatın getirdiği zorluklar için her zaman hazır olan bir ateş işaretisiniz ve bu yıl da farklı değil. Hızlanın ve dünyayı fethedin!

2020 yılına Yengeç burcundaki Ay Tutulmasının etkileri ile giriş yapıyorsunuz. Bu tutulmanın etkileri yaklaşık 6 hafta boyunca devam edecek. Bu dönem içerisinde ileriye dönük planlar, ev ve aile hayatı ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Bu süre zarfında kendinizi duygusal olarak stresli hissetmeniz de mümkün. Ocak ayında sosyal aktivitelere yönelmek, seyahat planları yapmak bu dönemi daha rahat geçirmenize yardımcı olabilir.

Venüs 8 Şubat’ta burcunuza giriş yapıyor ve 5 Mart’a kadar burcunuzda kalmaya devam edecek. Bu dönemde ilişkiler ve aşk hayatınız ile ilgili konularda hareketli ve heyecanlı bir dönem geçirebilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi daha mutlu hissedebileceğiniz bu dönemde dış görünüşünüz ile ilgili değişiklikler yapmanız da mümkün. (Gardrobunuzu yenilemek, saç stilinizi değiştirmek)

Güneş’in 20 Mart tarihinde burcunuza giriş yapmasıyla birlikte yeni başlangıçlara ve kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir döneme hazır olun! Güneş 20 Nisan’da Boğa burcuna geçinceye kadar kişisel yeteneklerinizi rahatça sergileyebileceğiniz, hayatın her alanında kendinizi canlı, enerjik ve yüksek motivasyonlu hissedeceğiniz bir dönem sizi bekliyor.

Merkür, 11 Nisan’da burcunuza giriş yapıyor ve 28 Nisan’a kadar burcunuzda kalmaya devam edecek. Bu dönemde iletişim, bilgi, haberleşme, anlaşma ve sözleşme ile ilgili konularda Merkür’ün etkilerini fazlasıyla hissedebilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz, hızlı ve çözüm odaklı yaklaşımlarda bulunabileceğiniz, iletişim ve teknoloji ile ilgili konulara ilgi duyabileceğiniz bir dönem.

Venüs, 12 Mayıs tarihinden itibaren İkizler burcunda retro -geri- hareketine başlıyor. 25 Mayıs tarihine kadar sürecek bu retro döneminde, sosyal çevreniz ile olan ilişkilerinizde farklılıklar gözlemlenebilir, iş hayatınızda kendinizi stres altında ve mutsuz hissedebilirsiniz.

Jupiter ise 15 Mayıs tarihinden itibaren retro -geri- hareketine başlıyor ve 13 Eylül’e kadar Oğlak burcunda retro konumda kalmaya devam edecek. Mayıs ve Eylül ayları arasında iş ve kariyer hayatınız ile ilgili konularda yeni planlamalar yapmanız için uygun bir dönem olmayabilir.

5 Haziran 2020 tarihinde Yay burcunda bir Ay tutulması yaşayacağız. Bu Ay tutulması sırasında Mars’ın zorlayıcı açılar alması nedeniyle yurtdışı ile ilgili konular, -eğitim, dış ticaret, uluslararası ilişkiler- satış ve pazarlama ile ilgili konularda zorluklar yaşanabilir ya da sizin kontrolünüz dışında gelişecek olaylar ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

28 Haziran’da Mars burcunuza giriş yapıyor ve Ocak 2021’e kadar burcunuzda kalmaya devam edecek. Ocak 2021’e kadar, planlarınıza ve hedeflerinize daha kolay ulaşabileceğiniz, hızlı kararlar alabileceğiniz hareketli bir dönem sizi bekliyor. Tabii bununla birlikte, tepkilerinizde aşırıya kaçabilir, kendinizi stres altında hissedebilir ve zaman zaman çevrenize karşı kırıcı tepkiler ortaya koyabilirsiniz.

Bu süreç zarfında, Mars’ın sizi hedeflerinize ulaştıran olumlu etkilerinden en iyi şekilde faydalanmaya çalışırken öte yandan da yakın çevrenizdeki insanlara, ailenize, iş arkadaşlarınıza ve partnerinize karşı kırıcı olmamaya da özen göstermeyi unutmayın.

5 Temmuz 2020 tarihinde Oğlak burcunda bir Ay tutulması yaşayacağız. Bu Ay tutulması sırasında Uranüs’ün olumlu açılar alması nedeniyle iş ve kariyer hayatınız ile ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir ya da finansal olarak beklenmedik kazançlar, süpriz gelişmeler ile karşı karşıya kalabilirsiniz. İş ve kariyer hayatınızda hedeflerinize ulaşmanız için oldukla olumlu bir dönem sizi bekliyor.

10 Eylül 2020 tarihinden itibaren Mars Koç burcunda retro -geri- hareketine başlıyor. Mars’ın bu retro hareketi 14 Kasım’a kadar devam edecek. Bu dönem zarfında kendinizi fiziksel olarak yorgun hissedebilir, beklenmeyen gecikmeler ve aksilikler ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu dönemde fiziksel değişikliklerden, yeni plan ve projelerden uzak kalmak, hayatınızı rutin akışına göre devam ettirmek sizin için daha faydalı olabilir.

Kasım ayı biterken İkizler burcunda bir ay tutulması yaşayacağız. Bu Ay tutulması ile birlikte eğitim ile ilgili konularında (kurslar, seminerler) olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

14 Aralık 2020 tarihinde Yay burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız. Bu Güneş tutulması sırasında yurtdışı ile ilgili konular, -eğitim, dış ticaret, uluslararası ilişkiler- satış ve pazarlama ile ilgili konularda hareketli ve yoğun bir gündeminiz olabilir. Öte yandan, bu güneş tutulması sırasında Neptün’ün zorlayıcı açıları sebebiyle bu konularda önemli kararlar almadan önce dikkatli olmanızda ve aceleci davranmamanızda fayda var.

20 Aralık 2020 tarihinde ise Jüpiter Kova burcuna geçiş yapıyor. Şans ve bolluk gezegeni olan Jüpiter’in olumlu etkileriyle beraber, size maddi ve manevi anlamda şans getirecek, destek olacak ve size fayda sağlayacak yeni insanlarla tanışabilir, sosyal çevreniz ile ilgili ilişkilerinizde daha keyifli bir dönem geçirebilir ve arkadaşlarınız ile birlikte seyahat planları yapabilirsiniz.

BOĞA BURCU (21 Nisan- 21 Mayıs): İyi yaşama olan sevginiz bu yıl bazı harika şeyler başarmanız için sizi motive ediyor!

2020 yılına Yengeç burcundaki Ay Tutulmasının etkileri ile giriş yapıyorsunuz. Bu tutulmanın etkileri yaklaşık 6 hafta boyunca devam edecek. Bu dönem içerisinde yakın çevreniz ile ilgili ilişkiler, eğitim hayatı, yeni bir şeyler öğrenme, kısa süreli ve yakın yerlere yapılan seyahatler ve hayatınızda değişikliklere neden olacak gelişmeler ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Öte yandan, yine bu dönemde yakın çevreniz ile olan ilişkilerinizde güven sorunları yaşayabilir ve bu kişiler ile ilgili önemli ve ciddi kararlar alabilirsiniz.

Venüs 5 Mart tarihinde burcunuza giriş yapıyor ve 4 Nisan tarihine kadar burcunuzda kalmaya devam edecek. Kendinizi daha rahat ve keyifli hissedebileceğiniz bir dönem! Venüs, bu dönemde sosyal hayatınızda ilginin sizin üzerinizde olmasına yardımcı olacak. Ayrıca bu dönemde, dış görünüşünüz ile ilgili değişiklikler yapmanız da mümkün. Aşk hayatınızda ise size mutlu edecek sürpriz gelişmeler yaşanabilir.

Güneş’in 20 Nisan tarihinde burcunuza giriş yapmasıyla birlikte yeni başlangıçlara ve kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir döneme hazır olun! Güneş 21 Mayıs tarihinde İkizler burcuna geçinceye kadar kişisel yeteneklerinizi rahatça sergileyebileceğiniz, yeni girişimlerde bulunabileceğiniz, hayatın her alanında kendinizi canlı ve enerjik hissedeceğiniz bir dönem sizi bekliyor.

Venüs, 13 Mayıs tarihinden itibaren İkizler burcunda retro -geri- hareketine başlıyor. 25 Haziran akşamına kadar sürecek bu retro döneminde, finansal ve parasal konular ile ilgili farklılıklar gözlemlenebilir, maddi konularda gecikmeler yaşanabilir ve bu sebeple kendinizi stres altında hissedebilirsiniz. Bu dönemde maddi konular ile ilgili planlarınızı tekrar gözden geçirmenizde yarar var.

Ayrıca Jupiter de 15 Mayıs tarihinden itibaren retro -geri- hareketine başlıyor ve 13 Eylül’e kadar Oğlak burcunda retro konumda kalmaya devam edecek. Mayıs ve Eylül ayları arasında yurtdışı ile ilgili planlar, eğitim, iş ve kariyer hayatınız ile ilgili fırsatları değerlendirme konusunda gecikmeler yaşanabilir.

5 Haziran 2020 tarihinde Yay burcunda bir Ay tutulması yaşayacağız. Bu Ay tutulması sırasında Mars’ın zorlayıcı açılar alması nedeniyle borçlar, harcamalar, ödemeler, partnerinizin ya da iş ortağınızın finansal durumu ile ilgili konularda zorluklar yaşanabilir ya da bu konular bu dönem içerisinde hayatınızda ön planda olabilir. Temmuz ayına kadar finansal konularda önemli kararlar almamanız, yatırım ile ilgili konularda ise daha dikkatli olmanızda fayda var.

5 Temmuz 2020 tarihinde Oğlak burcunda bir Ay tutulması yaşayacağız. Bu Ay tutulması sırasında Uranüs’ün olumlu açılar alması nedeniyle yakın çevreniz ile ilgili olan sorunlar bitebilir, eğitim hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanabilir ve hayatınızda yarım kalmış konuların çözüme kavuşması için girişimlerde bulunabilirsiniz.

İş ve kariyer hayatınızda -özellike yurt dışı kariyer ve seyahat konularında- hedeflerinize ulaşmanız için oldukla olumlu bir dönem sizi bekliyor.

10 Eylül 2020 tarihinden itibaren Mars Koç burcunda retro -geri- hareketine başlıyor. Mars’ın bu retro hareketi 14 Kasım’a kadar devam edecek. Bu dönem zarfında kendinizi fiziksel olarak yorgun hissedebilir, yalnız kalmayı tercih edebilir ve ruhsal olarak kendinizi stres altında hissedebilirsiniz. Bu dönemde hayaller peşinde koşmak yerine yeni plan ve projelerden uzak kalmak, hayatınızı rutin akışına göre devam ettirmek sizin için daha faydalı olabilir.

Kasım ayı biterken İkizler burcunda bir ay tutulması yaşayacağız. Bu Ay tutulması ile birlikte maddi kazançlarınızda olumlu gelişmeler yaşayabilir, yeni ortaklıklar kurabilir ve anlaşmalar yapabilirsiniz. Kısaca bu tutulma sizi maddi anlamdaki gelişmeler konusunda destekliyor olacak.

14 Aralık 2020 tarihinde Yay burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız. Bu Güneş tutulması sırasında maddi ve finansal konularda hareketli ve yoğun bir gündeminiz olabilir. Öte yandan, bu güneş tutulması sırasında Neptün’ün zorlayıcı açıları sebebiyle bu konularda önemli kararlar almadan önce parasal konularda hata yapmaya müsait olacağınız için aceleci davranmamanızda fayda var.

20 Aralık 2020 tarihinde ise Jüpiter Kova burcuna geçiş yapıyor. Şans ve bolluk gezegeni olan Jüpiter’in olumlu etkileriyle beraber, iş ve kariyer hayatınız ile ilgili konularda şanslı bir dönem sizi bekliyor.

Bu dönemde işiniz ile ilgili konularda size şans getirecek, destek olacak ve size fayda sağlayacak yeni insanlarla tanışabilir, iş hayatınızı ilgilendiren konularda seyahat planları yapabilir ve kariyerinizde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

İKİZLER BURCU (22 Mayıs- 22 Haziran): Bu yıl kendinizle ve diğerleriyle daha üst düzeyde bağlantı kurun.

2020 yılına Yengeç burcundaki Ay Tutulmasının etkileri ile giriş yapıyorsunuz. Bu tutulmanın etkileri yaklaşık 6 hafta boyunca devam edecek. Bu dönem içerisinde maddi ve finansal konularda olumlu gelişmeler ile karşı karşıya kalabilir, size parasal anlamda destek olabilecek yeni projelere başlayabilir ve hayalini kurduğunuz bir şeyi satın almak için harcama yapabilirsiniz. Öte yandan, yine bu dönemde iş ve kariyer hayatınız ile ilgili konularda da motivasyonunuzun yüksek olacağı bir dönem sizi bekliyor.

Satürn 22 Mart tarihinde Kova burcuna geçiş yapıyor. Satürn Kova burcunda kısa bir süre kaldıktan sonra tekrar Oğlak burcunda retro hareketine başlayacak ve Eylül ayının sonuna kadar retro konumda olacak Satürn, size maddi ve finansal konularda zorlayıcı bir dönem yaşatabilir. Alacak verecek, ödemeler, kredi ve parasal konularda gecikmelere karşı dikkatli olmanız gereken bir dönem.

Venüs 4 Nisan 2020 tarihinde burcunuza geçiş yapıyor ve Ağustos ayının ilk haftasına kadar İkizler burcunda kalmaya devam edecek. Bu dönemde, ilişkiler ve aşk hayatınız ile ilgili konularda hareketli bir dönem geçirebilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi daha mutlu hissedebileceğiniz bu dönemde dış görünüşünüz ile ilgili değişiklikler yapmanız da mümkün. (Gardrobunuzu yenilemek, saç stilinizi değiştirmek). Hayattan -özellikle aşk ve ilişkiler konusunda- daha fazla keyif alacağınız bu dönemin keyfini çıkarmaya çalışın.

Merkür, 12 Mayıs tarihinde burcunuza giriş yapıyor ve 28 Mayıs tarihine kadar burcunuzda kalmaya devam edecek. Bu dönemde bilgi, haberleşme, iletişim, anlaşma ve sözleşme ile ilgili konularda Merkür’ün etkilerini fazlasıyla hissedebilirsiniz. Hızlı ve çözüm odaklı yaklaşımlarda bulunabileceğiniz, kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz, iletişim ve teknoloji ile ilgili konulara ilgi duyabileceğiniz bir döneme hazır olun.

Ayrıca Jupiter de 15 Mayıs tarihinden itibaren retro -geri- hareketine başlıyor ve 13 Eylül’e kadar Oğlak burcunda retro konumda kalmaya devam edecek. Mayıs ve Eylül ayları arasında ödemeler, alacak verecek konuları, finansal ve maddi konular ile ilgili gecikmeler yaşanabilir.

Güneş’in 21 Mayıs tarihinde burcunuza giriş yapmasıyla birlikte yeni başlangıçlara ve kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir döneme hazır olun! Güneş, 21 Haziran tarihinde Yengeç burcuna geçinceye kadar kişisel yeteneklerinizi rahatça sergileyebileceğiniz, hayatın her alanında kendinizi canlı, enerjik ve yüksek motivasyonlu hissedeceğiniz bir dönem sizi bekliyor.

5 Haziran 2020 tarihinde Yay burcunda bir Ay tutulması yaşayacağız. Bu Ay tutulması sırasında Mars’ın zorlayıcı açılar alması nedeniyle yakın çevreniz ve partneriniz ile ilgili ilişkilerde ya da iş ortağınız/ iş arkadaşlarınız ile ilgili konularda zorluklar yaşanabilir ya da bu konular bu dönem içerisinde hayatınızda ön planda olabilir. Temmuz ayına kadar iş ve özel hayatınızı ilgilendiren konularda önemli kararlar almamanızda fayda var.

5 Temmuz 2020 tarihinde Oğlak burcunda bir Ay tutulması yaşayacağız. Bu Ay tutulması sırasında maddi ve finansal konular gündeminizi yoğun olarak meşgul edebilir.

10 Eylül 2020 tarihinden itibaren Mars Koç burcunda retro -geri- hareketine başlıyor. Mars’ın bu retro hareketi 14 Kasım’a kadar devam edecek. Bu dönem zarfında yakın çevrenizde ve sosyal hayatınızda bazı zorluklar ile karşılaşabilir, arkadaşlarınız ve dostlarınızla aranızda kırgınlıklar yaşanabilir ya da beklenmedik gerginlikler ile karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde, yakın çevreniz ile olan ilişkilerinize daha fazla dikkat etmeye çalışın.

Kasım ayı biterken İkizler burcunda bir ay tutulması yaşayacağız. Bu Ay tutulması ile birlikte iş ve çalışma ortamınızda olumlu gelişmeler yaşayabilir, kariyer hayatınızı ilgilendiren değişiklikler yapabilir ya da yeni iş teklifleri ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Kısaca bu tutulma, sizi iş ve kariyer hayatınızdaki gelişmeler konusunda destekliyor olacak.

14 Aralık 2020 tarihinde Yay burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız. Bu Güneş tutulması sırasında yeni anlaşmalar ve sözleşmeler konusunda hareketli ve yoğun bir gündeminiz olabilir. Öte yandan, bu güneş tutulması sırasında Mars’ın destekleyici açıları sebebiyle yakın çevrenizden sizi motive edici etkiler de görebilirsiniz.

20 Aralık 2020 tarihinde ise Jüpiter Kova burcuna geçiş yapıyor. Şans ve bolluk gezegeni olan Jüpiter’in olumlu etkileriyle beraber, özellikle seyahatler konusunda şanslı bir dönem sizi bekliyor. Ayrıca bu dönemde, üniversite eğitimi ile ilgili konularda yeni planlar yapabilir, yabancı dil eğitime başlayabilir ya da yabancılar ve yurt dışı ile ilgili konularda şanslı bir dönem geçirebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU (23 Haziran- 22 Temmuz): Kendinizi bu yıl öncelikli yapın.

2020 yılına Yengeç burcundaki Ay Tutulmasının etkileri ile giriş yapıyorsunuz. Bu tutulmanın etkileri yaklaşık 6 hafta boyunca devam edecek. Bu dönem içerisinde fiziksel ve kişisel konularda olumlu gelişmeler ile karşı karşıya kalabilir, hayatınızı olumlu yönde etkileyecek önemli kararlar alabilir, yeni başlangıçlar yapabilir ve özel hayatınızı ilgilendiren konularda dikkat çekici adımlar atabilirsiniz.

Satürn 22 Mart tarihinde Kova burcuna geçiş yapıyor ve 10 Mayıs’a kadar Kova burcunda kaldıktan sonra tekrar Oğlak burcuna geri dönerek retro hareketine başlayacak ve Eylül ayının sonuna kadar retro konumda olacak. Satürn, size iş arkadaşlarınız, ortaklarınız ve ilişkileriniz ile ilgili konularda zorlayıcı bir dönem yaşatabilir. Aşk hayatınız başta olmak üzere ilişkiler konusunda dikkatli olmanız gereken bir dönem.

Jupiter de 15 Mayıs tarihinden itibaren retro -geri- hareketine başlıyor ve 13 Eylül’e kadar Oğlak burcunda retro konumda kalmaya devam edecek. Mayıs ve Eylül ayları arasında iş hayatınız ile ilgili konularda atacağınız adımlarda yaşanacak gecikmelere hazırlıklı olmalısınız.

Merkür, 29 Mayıs tarihinde burcunuza giriş yapıyor ve 5 Ağustos’a kadar burcunuzda kalmaya devam edecek. Bu dönemde iletişim, anlaşma, bilgi, haberleşme ve sözleşme ile ilgili konularda Merkür’ün etkilerini fazlasıyla hissedebilirsiniz. Hızlı ve çözüm odaklı yaklaşımlarda bulunabileceğiniz, kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz, iletişim ve teknoloji ile ilgili konulara ilgi duyabileceğiniz bir döneme hazır olun.

Merkür Retrosu:
18 Haziran ile 11 Temmuz tarihleri arasında Merkür burcunuzda retro konumda olacak. Bu dönemde iletişim, anlaşma, sözleşme vb konularda dikkatli olmanızda fayda var.

Güneş’in 21 Haziran tarihinde burcunuza giriş yapmasıyla birlikte yeni başlangıçlara ve kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir döneme hazır olun! Güneş 22 Temmuz’da Aslan burcuna geçinceye kadar kişisel yeteneklerinizi rahatça sergileyebileceğiniz, hayatın her alanında kendinizi canlı, enerjik ve yüksek motivasyonlu hissedeceğiniz bir dönem sizi bekliyor.

5 Temmuz 2020 tarihinde Oğlak burcunda bir Ay tutulması yaşayacağız. Bu Ay tutulması sırasında anlaşmalar, ortaklıklar, sözleşmeler ve ilişkiler ile ilgili konular gündeminizi yoğun olarak meşgul edebilir. Ayrıca bu dönem içerisinde yakın çevrenizdeki kişilerden destek görebilir, ortaklıklar ve ilişkiler ile ilgili konularda yaşadığınız sorunlar varsa bu sorunları çözüme kavuşturabilirsiniz.

Venüs 8 Ağustos tarihinde burcunuza giriş yapıyor ve 5 Eylül tarihine kadar burcunuzda kalmaya devam edecek. Bu dönemde ilişkiler ve aşk hayatınız ile ilgili konularda şanslı ve hareketli bir dönem sizi bekliyor. Duygusal olarak kendinizi daha mutlu hissedebileceğiniz bu dönemde dış görünüşünüz ile ilgili değişiklikler yapmanız da mümkün.

10 Eylül 2020 tarihinden itibaren Mars Koç burcunda retro -geri- hareketine başlıyor. Mars’ın bu retro hareketi 14 Kasım’a kadar devam edecek. Bu dönem zarfında iş ve kariyer hayatınızda bazı zorluklar ile karşılaşabilir ya da iş ortamınızda stresli bir dönem geçirebilirsiniz.Özellikle bu dönemde motivasyonunuzu yüksek tutmaya, işiniz ile ilgili planlamalar yaparken daha dikkatli olmaya özen göstermenizde fayda var. Ayrıca kariyer ya da iş değişikliği ile ilgili planlarınız varsa bu planları Kasım ayının sonlarına ertelemek sizin için daha faydalı olabilir.

Kasım ayı biterken İkizler burcunda bir ay tutulması yaşayacağız. Bu Ay tutulması ile birlikte sanatsal konulara ilgi duyabilir ya da aşk hayatınız ile ilgili gelişmelerin gizli kalmasını isteyebilirsiniz.

14 Aralık 2020 tarihinde Yay burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız. Bu Güneş tutulması sırasında iş ve kariyer hayatınız ile ilgili olarak hareketli ve yoğun bir gündeminiz olabilir.

Özellikle Mars’ın destekleyici açıları ile birlikte iş ve kariyer hayatınızda isteklerinizi gerçekleştirme konusunda bu dönemde daha şanslı olacaksınız. Kendi işinizi büyütebilir, yeni bir işe başlayabilir ya da iş hayatınızda kolayca yükselebilirsiniz.

20 Aralık 2020 tarihinde ise Jüpiter Kova burcuna geçiş yapıyor. Şans ve bolluk gezegeni olan Jüpiter’in olumlu etkileriyle beraber, özellikle sizi fiziksel ve duygusal olarak rahatsız eden konulardan kurtulabilir, partnerinizin/eşinizin kazançlarında artışlar meydana gelebilir ve yakın çevrenizin maddi imkanlarından faydalanabilirsiniz. Yine bu dönemde, varsa iş ortaklığınızdan elde edeceğiniz kazançlarda da önemli artışlar meydana gelebilir ya da varsa borçlarınızdan kısa süre içerisinde kurtulmanızı sağlayacak önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

ASLAN BURCU (23 Temmuz- 22 Ağustos) :  2020’de olabileceğiniz en iyi aslan siz olun! Dikkat çekmeyi seviyorsun!

2020 yılına Yengeç burcundaki Ay Tutulmasının etkileri ile giriş yapıyorsunuz. Bu tutulmanın etkileri yaklaşık 6 hafta boyunca devam edecek. Bu dönem içerisinde özellikle iş ve kariyer hayatınızda sizin kontrolünüzde olmayan bazı olaylar ile karşı karşıya kalabilir, sizin arkanızdan hakkınızda kötü düşünen ya da size olumsuz etki edebilecek insanlarla karşılaşabilirsiniz. Gizli düşmanlar ve sizden gizlenen bilgiler konusunda dikkatli olmanız gereken bir dönem.

Satürn 22 Mart tarihinde Kova burcuna geçiş yapıyor ve 10 Mayıs’a kadar Kova burcunda kaldıktan sonra tekrar Oğlak burcuna geri dönerek retro hareketine başlayacak ve Eylül ayının sonuna kadar retro konumda olacak. Satürn, size çalışma ortamınız ve günlük rutinleriniz ile ilgili konularda zorlayıcı bir dönem yaşatabilir. Birlikte iş yaptığınız kişiler ve iş arkadaşlarınız ile ilgili ilişkiler konusunda dikkatli olmanız gereken bir dönem.

Jupiter de 15 Mayıs tarihinden itibaren retro -geri- hareketine başlıyor ve 13 Eylül’e kadar Oğlak burcunda retro konumda kalmaya devam edecek. Mayıs ve Eylül ayları arasında iş hayatınız ile ilgili konularda atacağınız adımlarda yaşanacak gecikmelere hazırlıklı olmalısınız.

5 Haziran 2020 tarihinde Yay burcunda bir Ay tutulması yaşayacağız. Bu Ay tutulması sırasında Mars’ın zorlayıcı açılar alması nedeniyle finansal konularda -aşılması kolay- bazı zorluklar ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Öte yandan, bu tutulma size aşk ve ilişkiler konusunda ise olumlu etkiler yapacak. Eğer bir ilişkiniz yoksa yeni bir ilişkiye başlayabilir ve duygusal anlamda mutluluğu yakalayabilirsiniz.

5 Temmuz 2020 tarihinde Oğlak burcunda bir Ay tutulması yaşayacağız. Bu Ay tutulması sırasında iş hayatınız ile ilgili konular gündeminizi yoğun olarak meşgul edebilir. Terfiler, ve kariyer konusunda olumlu gelişmeler açısından şanslı bir dönem sizi bekliyor. Ayrıca, kendi işinizi kurma gibi bir planınız varsa bu dönem sizin için doğru bir dönem de olabilir.

Güneş’in 22 Temmuz tarihinde burcunuza giriş yapmasıyla birlikte yeni başlangıçlara ve kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir döneme hazır olun! Güneş, 23 Ağustos tarihinde Başak burcuna geçinceye kadar kişisel yeteneklerinizi rahatça sergileyebileceğiniz, isteklerinize kolayca ulaşabileceğiniz, hayatın her alanında kendinizi canlı, enerjik ve yüksek motivasyonlu hissedeceğiniz bir dönem sizi bekliyor.

Merkür 5 Ağustos tarihinde burcunuza giriş yapıyor ve 19 Ağustos’a kadar burcunuzda kalmaya devam edecek. Bu dönemde finansal konular ile ilgili yoğun bir iletişim trafiği yaşayabilirsiniz. Özellikle yeni kazançlar konusunda fikir alışverişlerinde bulunabileceğiniz bir dönem.

Venüs 6 Eylül 2020 tarihinde burcunuza giriş yapıyor ve 3 Ekim tarihine kadar burcunuzda kalmaya devam edecek. Bu dönemde ilişkiler ve aşk hayatınız ile ilgili konularda hareketli, heyecanlı ve keyifli bir dönem geçirebilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi daha mutlu hissedebileceğiniz bu dönemde dış görünüşünüz ile ilgili değişiklikler yapmanız da mümkün. (Gardrobunuzu yenilemek, saç stilinizi değiştirmek)

10 Eylül 2020 tarihinden itibaren Mars Koç burcunda retro -geri- hareketine başlıyor. Mars’ın bu retro hareketi 14 Kasım’a kadar devam edecek. Bu dönem zarfında özellikle seyahat ile ilgili konularda bazı zorluklar ile karşılaşabilir ya da yüksek eğitim ile ilgili konularda stresli bir dönem geçirebilirsiniz. Özellikle bu dönemde motivasyonunuzu yüksek tutmaya, seyahat, eğitim ve uzun vadeli planlamalar yaparken daha dikkatli olmaya özen göstermenizde fayda var.

Kasım ayı biterken İkizler burcunda bir ay tutulması yaşayacağız. Bu Ay tutulması ile birlikte yakın çevrenizdeki arkadaşlarınız / dostlarınız ile olan ilişkileriniz ön planda olacak. Bu dönemde arkadaşlarınızla seyahat planı yapabilir ya da yeni projeler konusunda birlikte çalışabilirsiniz.

14 Aralık 2020 tarihinde Yay burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız. Bu Güneş tutulması sırasında aşk veya evlilik hayatınızı ilgilendiren hareketli ve yoğun bir gündeminiz olabilir. Özellikle Mars’ın destekleyici açıları ile birlikte aşk hayatınızda isteklerinizi gerçekleştirme konusunda bu dönemde daha şanslı olacaksınız. Evliyseniz bu dönemde çocuk sahibi olma konusunda isteklerinizde artış gözlemlenebilir.

20 Aralık 2020 tarihinde ise Jüpiter Kova burcuna geçiş yapıyor. Şans ve bolluk gezegeni olan Jüpiter’in olumlu etkileriyle beraber, özellikle ikili ilişkiler, evlilikler, sözleşmeler ve ortaklıklar konusunda şanslı bir dönem sizi bekliyor. Bu dönem, özellikle bekar aslanların evlilik hazırlıkları yapmaları için uygun bir dönem olabilir. Yine bu dönemde, partneriniz ya da yakın bir dostunuz ile birlikte seyahate çıkabilir, size kazanç sağlayacak sözleşmelerin altına imza atabilir ya da yalnızsanız yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

BAŞAK BURCU (23 Ağustos- 22 Eylül): Bu yıl zihninize ve bedeninize iyi bakın!

2020 yılına Yengeç burcundaki Ay Tutulmasının etkileri ile giriş yapıyorsunuz. Bu tutulmanın etkileri yaklaşık 6 hafta boyunca devam edecek. Bu dönem içerisinde özellikle iş ve kariyer hayatınızda size olumlu katkıları olacak yeni insanlarla tanışabilir, yeni arkadaşlıklar ya da yeni dostlar kazanabilirsiniz. Öte yandan, aşk ve ilişki hayatınızda ise önemli kararlar alırken daha dikkatli olmanızda fayda var.

Satürn 22 Mart tarihinde Kova burcuna geçiş yapıyor ve 10 Mayıs’a kadar Kova burcunda kaldıktan sonra tekrar Oğlak burcuna geri dönerek retro hareketine başlayacak ve Eylül ayının sonuna kadar retro konumda olacak. Satürn, bu dönem içerisinde ilişkilerinizi yeniden gözden geçirmeni sağlayabilir, evliyseniz çocuk sahibi olmak için planlar yapabilir ya da ileriye dönük planlarınız ile ilgili önemli kararlar alabilirsiniz.

Jupiter de 15 Mayıs tarihinden itibaren retro -geri- hareketine başlıyor ve 13 Eylül’e kadar Oğlak burcunda retro konumda kalmaya devam edecek. Mayıs ve Eylül ayları arasında özellikle yatırım ve finansal konularda atacağınız adımlarda yaşanacak gecikmelere hazırlıklı olmalısınız. Bu dönem içerisinde finansal konularda risk almamaya özen göstermeye çalışın.

5 Haziran 2020 tarihinde Yay burcunda bir Ay tutulması yaşayacağız. Bu Ay tutulması sırasında Mars’ın zorlayıcı açılar alması nedeniyle ev ve aile ilişkilerinde bazı zorluklar ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Öte yandan, bu tutulma size yeni bir eve taşınmak ya da yeni bir eve sahip olma konusunda olumlu etkiler yapabilir.

21 Haziran’da ise Yengeç burcunda Güneş tutulması yaşayacağız. Bu Güneş tutulması sırasında yeni arkadaşlıklar, dostluklar kurabilir ya da iş ve kariyer hayatınızda size destek olacak insanlar ile tanışabilirsiniz.

5 Temmuz 2020 tarihinde Oğlak burcunda bir Ay tutulması yaşayacağız. Bu Ay tutulması sırasında aşk hayatınız ile ilgili konular gündeminizi yoğun olarak meşgul edebilir. Eğer yalnızsanız, aşk hayatınız açısından şanslı bir dönem sizi bekliyor. Ayrıca bu dönemde yurt dışı / yabancılar ile ilgili konular, seyahatler, yüksek öğrenim ve diğer eğitim konularında sizi heyecanlandıracak gelişmeler de olabilir.

Merkür 20 Ağustos tarihinde burcunuza giriş yapacak ve 6 Eylül tarihine kadar burcunuzda kalmaya devam edecek. Bu dönemde iletişim ile ilgili konular ve yeni planlamalar gündeminizi yoğun olarak meşgul edebilir.

Güneş’in 23 Ağustos tarihinde burcunuza giriş yapmasıyla birlikte yeni başlangıçlara ve kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir döneme hazır olun! Güneş, 23 Eylül’de Terazi burcuna geçinceye kadar kişisel yeteneklerinizi rahatça sergileyebileceğiniz, hayatın her alanında kendinizi canlı, enerjik ve yüksek motivasyonlu hissedeceğiniz bir dönem sizi bekliyor.

10 Eylül 2020 tarihinden itibaren Mars Koç burcunda retro -geri- hareketine başlıyor. Mars’ın bu retro hareketi 14 Kasım’a kadar devam edecek. Bu dönem zarfında özellikle maddi kazançlar konularda bazı zorluklar ile karşılaşabilir ya da ödemeler konusunda stresli bir dönem geçirebilirsiniz. Özellikle bu dönemde motivasyonunuzu yüksek tutmaya, maddi konularda planlamalar yaparken daha dikkatli olmaya özen göstermenizde fayda var.

Venüs 3 Ekim tarihinde burcunuza giriş yapacak ve 28 Ekim’e kadar burcunuzda kalmaya devam edecek. Bu dönemde ilişkiler ve aşk hayatınız ile ilgili konularda hareketli ve heyecanlı bir dönem geçirebilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi daha mutlu hissedebileceğiniz bu dönemde dış görünüşünüz ile ilgili değişiklikler yapmanız da mümkün. (Gardrobunuzu yenilemek, saç stilinizi değiştirmek)

Kasım ayı biterken İkizler burcunda bir ay tutulması yaşayacağız. Bu Ay tutulması ile birlikte kariyer, iş ve eğitim hayatınız ile ilgili konular ön planda olacak. Bu dönemde kariyeriniz ile ilgili planlar yapabilir ya da iş hayatınız ile ilgili eğitimlere katılabilirsiniz.

14 Aralık 2020 tarihinde Yay burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız. Bu Güneş tutulması sırasında ev ve aile hayatınızı ilgilendiren hareketli ve yoğun bir gündeminiz olabilir. Özellikle Mars’ın destekleyici açıları ile birlikte gayrimenkul alım-satım konularında bu dönemde daha şanslı olabilirsiniz. Evinizdeki eşyaları değiştirmek ya da yeni eşyalar almak için de uygun bir dönem.

20 Aralık 2020 tarihinde ise Jüpiter Kova burcuna geçiş yapıyor. Şans ve bolluk gezegeni olan Jüpiter’in olumlu etkileriyle beraber, özellikle iş hayatınızda şanslı bir dönem sizi bekliyor. Bu dönemde, iş hayatınızdaki koşullarda olumlu değişimler gözlemleyebilir, çalışma ortamınızda sizi mutlu edecek değişiklikler yaşanabilir ya da birlike iş yaptığınız kişiler ile birlikte yeni iş fırsatları yakalayabilirsiniz. Yine bu dönemde, iş hayatınız ile ilgili seyahate çıkabilir ve iş hayatınızdaki olumlu gelişmelere paralel olarak maddi kazançlarınızda artış yaşayabilirsiniz.

TERAZİ BURCU (23 Eylül- 22 Ekim) : Adalet duygunuz sizi başarıya götürür.

2020 yılına Yengeç burcundaki Ay Tutulmasının etkileri ile giriş yapıyorsunuz. Bu tutulmanın etkileri yaklaşık 6 hafta boyunca devam edecek. Bu dönem içerisinde özellikle iş ve kariyer hayatınızda size olumlu katkıları olacak yeni gelişmeler ile karşı karşıya kalabilir, yeni bir işe başlayabilir ya da iş hayatınızdaki dengeler sizi tatmin edecek şekilde değişebilir. İş ve kariyer hayatınız ile ilgili yeni başlangıçlar yapabileceğiniz ya da yeni kararlar alabileceğiniz -olumlu- bir dönem sizi bekliyor. Öte yandan, bu dönemde ev ve aile hayatınız ile ilgili önemli kararlar alırken daha dikkatli olmanızda fayda var.

Satürn 22 Mart tarihinde Kova burcuna geçiş yapıyor ve 10 Mayıs’a kadar Kova burcunda kaldıktan sonra tekrar Oğlak burcuna geri dönerek retro hareketine başlayacak ve Eylül ayının sonuna kadar retro konumda olacak. Satürn, bu dönem içerisinde aile ilişkilerinizi yeniden gözden geçirmeni sağlayabilir. Öte yandan, bu dönem içerisinde zaman zaman kendinizi ifade ederken zorlandığınız anlar da olabilir.

Venüs, 13 Mayıs tarihinden itibaren İkizler burcunda retro -geri- hareketine başlıyor. 25 Haziran tarihine kadar sürecek bu retro döneminde, ilişkiler konusunda bazı zorluklar ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Jupiter ise 15 Mayıs tarihinden itibaren retro -geri- hareketine başlıyor ve 13 Eylül’e kadar Oğlak burcunda retro konumda kalmaya devam edecek. Mayıs ve Eylül ayları arasında özellikle ev ve aile hayatınızı ilgilendiren konularda yaşanacak gecikmelere -ev alım satımı, aileniz ile birlikte yapacağınız planlarda gecikmeler- hazırlıklı olmalısınız.

5 Haziran 2020 tarihinde Yay burcunda bir Ay tutulması yaşayacağız. Bu Ay tutulması sırasında Mars’ın zorlayıcı açılar alması nedeniyle günlük rutinlerinizde veya iş ortamınızda sizi zaman zaman strese sokabilecek gelişmeler ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Öte yandan, bu tutulma size eğitim ve iletişimle ilgili konusunda olumlu etkiler yapabilir.

21 Haziran’da ise Yengeç burcunda Güneş tutulması yaşayacağız. Bu Güneş tutulması sırasında iş arayanlar için olumlu etkiler gözlemlenebilir, iş ve kariyer hayatınızda size destek olacak insanlar ile tanışabilirsiniz. Terfi bekleyenler ve kariyer planlaması yapanlar için de harekete geçmek için -yaklaşık 4-6 hafta- uygun bir dönem olabilir.

5 Temmuz 2020 tarihinde Oğlak burcunda bir Ay tutulması yaşayacağız. Bu Ay tutulması sırasında ev hayatınız ile ilgili konular gündeminizi yoğun olarak meşgul edebilir. Bu dönemde evinizdeki eşyaları değiştirebilir ya da yeni eşyalar satın alabilir, yeni bir eve taşınabilir, ev alım satım işleri ile ilgilenebilir ve finansal konularda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Merkür 6 Eylül tarihinde burcunuza giriş yapacak ve 27 Eylül’e kadar burcunuzda kalmaya devam edecek. Bu dönemde iletişim ile ilgili konular ve yeni planlamalar gündeminizi yoğun olarak meşgul edebilir.

10 Eylül 2020 tarihinden itibaren Mars Koç burcunda retro -geri- hareketine başlıyor. Mars’ın bu retro hareketi 14 Kasım’a kadar devam edecek. Bu dönem zarfında özellikle ilişkiler konusunda bazı zorluklar ile karşılaşabilir, iş arkadaşlarınız ya da ortaklarınızla aranızda stresli bir dönem geçirebilirsiniz. Özellikle bu dönemde motivasyonunuzu yüksek tutmaya, kendinizi ifade ederken kırıcı olmamaya ve eleştiriler konusunda daha dikkatli olmaya özen göstermenizde fayda var.

Güneş’in 23 Eylül tarihinde burcunuza giriş yapmasıyla birlikte yeni başlangıçlara ve kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir döneme hazır olun! Güneş, 23 Ekim’de Akrep burcuna geçinceye kadar kişisel yeteneklerinizi rahatça sergileyebileceğiniz, hayatın her alanında kendinizi canlı, enerjik ve yüksek motivasyonlu hissedeceğiniz bir dönem sizi bekliyor.

Venüs 28 Ekim tarihinde burcunuza giriş yapacak ve 22 Kasım tarihine kadar burcunuzda kalmaya devam edecek. Bu dönemde ilişkiler ve aşk hayatınız ile ilgili konularda hareketli ve heyecanlı bir dönem geçirebilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi daha mutlu hissedebileceğiniz bu dönemde dış görünüşünüz ile ilgili değişiklikler yapmanız da mümkün (Gardrobunuzu yenilemek, saç stilinizi değiştirmek) Aşk hayatınızda ve ilişkilerinizde kendinizi keyifli hissedeceğiniz bir dönem sizi bekliyor.

Kasım ayı biterken İkizler burcunda bir ay tutulması yaşayacağız. Bu Ay tutulması ile birlikte kariyer, iş ve eğitim hayatınız ile ilgili konular ön planda olacak. Bu dönemde kariyeriniz ile ilgili planlar yapabilir ya da iş hayatınız ile ilgili eğitimlere katılabilirsiniz.

14 Aralık 2020 tarihinde Yay burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız. Bu Güneş tutulması sırasında kardeşler, eğitim, arkadaşlarınız ve dostlarınız ile ilgili konular ön planda olabilir. Özellikle Merkür’ün destekleyici açıları ile birlikte eğitim konusunda yeni adımlar atabilir ya da eğitim ve iletişim ile ilgil konularda seyahat planları yapabilirsiniz.

20 Aralık 2020 tarihinde ise Jüpiter Kova burcuna geçiş yapıyor. Şans ve bolluk gezegeni olan Jüpiter’in olumlu etkileriyle beraber, özellikle ev ve aile hayatınızda şanslı bir dönem sizi bekliyor. Bu dönemde, aile içindeki sorunlar çözüme kavuşabilir, gayrimenkul yatırımı yapabilir, daha iyi bir eve taşınabilir ya da ileriye dönük planlarınızı gerçekleştirebilmek için gerekli olan fırsatları yakalayabilirsiniz. Yine bu dönemde, evlilik planları yapmak için şans sizden yana olabilir.

AKREP BURCU (23 Ekim- 21 Kasım): Bu yıl hiçbir şey güveninizi sarsmıyor!

2020 yılına Yengeç burcundaki Ay Tutulmasının etkileri ile giriş yapıyorsunuz. Bu tutulmanın etkileri yaklaşık 6 hafta boyunca devam edecek. Bu dönem içerisinde özellikle yurtdışı seyahatleri gündeme gelebilir, uzak akrabalarınız ile iletişime geçebilir, hayatınızda size olumlu katkıları olacak yeni gelişmeler ile karşı karşıya kalabilir ya da yeni bir işe başlayabilirsiniz. Seyahatler, iletişimler, satış, pazarlama ve projeler konusunda girişimlerde bulunabileceğiniz -olumlu- bir dönem sizi bekliyor. Öte yandan, bu dönemde dostlarınız ve aile hayatınız ile ilgili önemli kararlar alırken daha dikkatli olmanızda ve kırıcı yaklaşımlarda bulunmamanızda fayda var.

Satürn 22 Mart tarihinde Kova burcuna geçiş yapıyor ve 10 Mayıs’a kadar Kova burcunda kaldıktan sonra tekrar Oğlak burcuna geri dönerek retro hareketine başlayacak ve Eylül ayının sonuna kadar retro konumda olacak. Satürn, bu dönem içerisinde aile içi ve dostlarınızla olan ilişkilerinizi test edebilir ya da ilişkilerinizi yeniden gözden geçirmenizi sağlayabilir.Öte yandan, bu dönem içerisinde zaman zaman kendinizi ifade ederken zorlandığınız anlar da olabilir.

Venüs, 13 Mayıs tarihinden itibaren İkizler burcunda retro -geri- hareketine başlıyor. 25 Haziran tarihine kadar sürecek bu retro döneminde, parasal konularda bazı gecikmeler -engeller- ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Jupiter ise 15 Mayıs tarihinden itibaren retro -geri- hareketine başlıyor ve 13 Eylül’e kadar Oğlak burcunda retro konumda kalmaya devam edecek. Mayıs ve Eylül ayları arasında özellikle iş hayatınızı etkileyen ve sizi fırsatlar bakımından yavaşlatabilecek etkilere karşı hazırlıklı olmalısınız.

5 Haziran 2020 tarihinde Yay burcunda bir Ay tutulması yaşayacağız. Bu Ay tutulması sırasında Mars’ın zorlayıcı açılar alması nedeniyle maddi konularda sizi zaman zaman strese sokabilecek gelişmeler ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Özellikle bu tutulma sırasında riskli yatırımlardan da uzak durmanızda fayda var.

21 Haziran’da ise Yengeç burcunda Güneş tutulması yaşayacağız. Bu Güneş tutulması sırasında iş arayanlar için olumlu etkiler gözlemlenebilir, iş ve kariyer hayatınızda size destek olacak insanlar ile tanışabilir ve uzak yerlere seyahat planları yapabilirsiniz.

5 Temmuz 2020 tarihinde Oğlak burcunda bir Ay tutulması yaşayacağız. Bu Ay tutulması sırasında yeni projeler, yeni fikirler ve iletişim ile ilgili konular gündeminizi yoğun olarak meşgul edebilir. Bu dönemde fikirlerinize katkı sağlayacak yeni insanlar ile tanışabilir, yeni ortaklıklar kurabilir, projenizi hayata geçirmek için gerekli olan desteği sağlayabilir ve finansal konular başta olmak üzere her konuda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

10 Eylül 2020 tarihinden itibaren Mars Koç burcunda retro -geri- hareketine başlıyor. Mars’ın bu retro hareketi 14 Kasım’a kadar devam edecek. Bu dönem zarfında özellikle iş hayatınızda bazı zorluklar ile karşılaşabilir, işlerinizin ilerlemesi yavaşlayabilir ve iş arkadaşlarınız ya da ortaklarınızla aranızda stresli bir dönem yaşayabilirsiniz. Özellikle bu dönemde motivasyonunuzu yüksek tutmaya, kendinizi ifade ederken kırıcı olmamaya ve eleştiriler konusunda daha dikkatli olmaya özen göstermenizde fayda var.

Güneş’in 23 Ekim tarihinde burcunuza giriş yapmasıyla birlikte yeni başlangıçlara ve kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir döneme hazır olun! Güneş 22 Kasım’da Yay burcuna geçinceye kadar kişisel yeteneklerinizi rahatça sergileyebileceğiniz, hayatın her alanında kendinizi canlı, enerjik ve yüksek motivasyonlu hissedeceğiniz bir dönem sizi bekliyor.

Merkür 11 Kasım tarihinde burcunuza giriş yapacak ve 2 Aralık tarihine kadar burcunuzda kalmaya devam edecek. Bu tarihler arasında fikirlerinizi ve projelerinizi hayata geçirmeniz açısından etkili ve yoğun bir dönem yaşayabilirsiniz.

Venüs 22 Kasım 2020 tarihinde burcunuza giriş yapıyor ve 16 Aralık tarihine kadar burcunuzda kalmaya devam edecek. Bu dönemde ilişkiler ve aşk hayatınız ile ilgili konularda hareketli, heyecanlı ve keyifli bir dönem geçirebilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi daha mutlu hissedebileceğiniz bu dönemde dış görünüşünüz ile ilgili değişiklikler yapmanız da mümkün. Öte yandan, Venüs’ün Akrep burcundaki yerleşimi nedeniyle hırslarınızı kontrol etmekte zorlanabilir ya da gereksiz kıskançlıklar ile tepki toplayabilirsiniz.

Kasım ayı biterken İkizler burcunda bir ay tutulması yaşayacağız. Bu Ay tutulması ile birlikte kendinizi yenileme, iş ve eğitim hayatınızda gelişmeler ve yatırım ile ilgili konular gündeminize gelebilir.

14 Aralık 2020 tarihinde Yay burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız. Bu Güneş tutulması sırasında iletişim, satış – pazarlama, kazanç getirecek projeler ya da yeni iş fikirleri ile ilgili konular ön planda olabilir.

20 Aralık 2020 tarihinde ise Jüpiter Kova burcuna geçiş yapıyor. Şans ve bolluk gezegeni olan Jüpiter’in olumlu etkileriyle beraber, özellikle iletişim, eğitim, dostluklar ve seyahat ile ilgili konularda şanslı bir dönem sizi bekliyor olacak. Bu dönemde, kardeşlerinizle aranızda sorunlar varsa çözüme kavuşabilir, yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde olumlu gelişmeler yaşayabilir, eğitim ve iletişim konusunda size başarı sağlayacak önemli adımlar atabilirsiniz.

YAY BURCU (22 Kasım- 21 Aralık): Hayal edebiliyorsanız, bunu bir gerçeklik haline getirebilirsiniz.

2020 yılını güç, enerji, mücadele ve hırsın temsilcisi Mars’ın 3 Ocak’ta burcunuza giriş yapmasıyla karşılıyorsunuz. Mars, 16 Şubat tarihine kadar burcunuzda kalmaya devam edecek. Bu dönem içerisinde kendinizi çok daha güçlü, enerjik, motivasyonu yüksek, deli dolu, harekete geçmeye hazır ve daha hırslı hissedebilirsiniz. Hayatınızda çok daha hareketli bir dönem sizi bekliyor! Öte yandan, bu dönemde Mars’ın etkileriyle birlikte kendinizi daha gergin ve agresif hissedebileceğiniz için ikili ilişkilerde daha dikkatli davranmanızda da fayda var.

Satürn 22 Mart tarihinde Kova burcuna geçiş yapıyor ve 10 Mayıs’a kadar Kova burcunda kaldıktan sonra tekrar Oğlak burcuna geri dönerek retro hareketine başlayacak ve Eylül ayının sonuna kadar retro konumda olacak. Satürn, size finansal konularda -zaman zaman- zorlayıcı bir dönem yaşatabilir. Bütçe planlamaları konusunda dikkatli olmanız gereken bir dönem.

Jupiter 15 Mayıs tarihinden itibaren retro -geri- hareketine başlıyor ve 13 Eylül’e kadar Oğlak burcunda retro konumda kalmaya devam edecek. Mayıs ve Eylül ayları arasında maddi konular ile ilgili atacağınız adımlarda ya da ödemeler konusunda yaşanacak gecikmelere hazırlıklı olmaya çalışın.

5 Haziran 2020 tarihinde Yay burcunda bir Ay tutulması yaşayacağız. Bu Ay tutulması sırasında Mars’ın zorlayıcı açılar alması nedeniyle ev ve aile hayatınızda -aşılması kolay- bazı zorluklar ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Öte yandan, bu tutulma size yeni başlangıçlar, yeni girişimler ve planlamalar konusunda ise olumlu etkiler yapacak. Eğer bir işiniz yoksa iş hayatınız ile ilgili önemli kararlar alabilir ya da yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

5 Temmuz 2020 tarihinde Oğlak burcunda bir Ay tutulması yaşayacağız. Bu Ay tutulması sırasında finansal ve maddi kazançlar ile ilgili konular gündeminizi yoğun olarak meşgul edebilir. Maddi kazançlarınızı artırma konusunda olumlu gelişmelerin yaşanabileceği şanslı bir dönem sizi bekliyor. Ayrıca, kendi işinizi kurma gibi bir planınız varsa veya maddi anlamda kazanç sağlayabilecek yeni yatırımlar yapmak istiyorsanız bu dönem sizin için doğru bir dönem olabilir.

10 Eylül 2020 tarihinden itibaren Mars Koç burcunda retro -geri- hareketine başlıyor. Mars’ın bu retro hareketi 14 Kasım’a kadar devam edecek. Bu dönem zarfında özellikle kardeşler, arkadaşlıklar, dostluklar, eğitim ve akrabalar ile ilgili konularda bazı zorluklar ile karşılaşabilir ve stresli bir dönem geçirebilirsiniz. Özellikle bu dönemde motivasyonunuzu yüksek tutmaya çalışarak; eğitim ile ilgili planlamalar yaparken daha dikkatli olmanızda, yakın çevreniz, kardeşleriniz ve akrabalarınızla olan ilişkilerinize ise daha fazla özen göstermenizde fayda var.

Güneş’in 22 Kasım tarihinde burcunuza giriş yapmasıyla birlikte yeni başlangıçlara ve kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir döneme hazır olun! Güneş 21 Aralık’ta Oğlak burcuna geçinceye kadar kişisel yeteneklerinizi rahatça sergileyebileceğiniz, hayatın her alanında kendinizi canlı, enerjik ve yüksek motivasyonlu hissedeceğiniz bir dönem sizi bekliyor.

Kasım ayı biterken İkizler burcunda bir ay tutulması yaşayacağız. Bu Ay tutulması ile birlikte evlilik konuları, anlaşmalar, imzalar, sözleşmeler ve ortaklıklar hayatınızda ön planda olabilir. Ayrıca bu dönemde, yakın çevrenizle olan ilişkilere -gizli saklı işler bakımından- dikkat etmeyi de ihmal etmeyin.

Merkür Aralık ayının başlangıcı ile birlikte burcunuza giriş yapacak ve 20-21 Aralık tarihine kadar burcunuzda kalmaya devam edecek. Bu tarihler arasında iletişim açısından yoğun bir dönem geçirebilir, fikirlerinizi veya projelerinizi hayata geçirmek için önemli adımlar atabilir ve bu konularda başarıyı kolayca yakalayabilirsiniz.

14 Aralık 2020 tarihinde Yay burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız. Bu Güneş tutulması sırasında yeni bir şeyler ile ilgilenmek ve öğrenmek açısından yoğun bir gündeminiz olabilir. Özellikle Mars’ın destekleyici açıları ile birlikte fikirlerinizi daha rahat ifade edebileceğiniz hareketli bir dönem sizi bekliyor.

Venüs 16 Aralık 2020 tarihinde burcunuza giriş yapıyor ve 7 Ocak 2021 tarihine kadar burcunuzda kalmaya devam edecek. Bu dönemde ilişkiler ve aşk hayatınız ile ilgili konularda hareketli, heyecanlı ve keyifli bir dönem geçirebilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi daha mutlu hissedebileceğiniz bu dönemde dış görünüşünüz ile ilgili değişiklikler yapmanız da mümkün.

20 Aralık 2020 tarihinde ise Jüpiter Kova burcuna geçiş yapıyor. Şans ve bolluk gezegeni olan Jüpiter’in olumlu etkileriyle beraber, özellikle parasal konularda şanslı bir dönem sizi bekliyor olacak. Ayrıca bu dönemde, maddi kazançlarınız ile ilgili önemli gelişmeler yaşayabilir, iş hayatınızda size daha fazla kazanç sağlayacak bir pozisyona yükselebilir ya da finansal konularda önemli fırsatlar ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

OĞLAK BURCU (22 Aralık- 21 Ocak): Bu yıl daha başarılı olmak için eski ile yeniyi birleştirin..

2020 yılına Yengeç burcundaki Ay Tutulmasının etkileri ile giriş yapıyorsunuz. Bu tutulmanın etkileri yaklaşık 6 hafta boyunca devam edecek. Bu dönem içerisinde evlilik ile ilgili konular gündeme gelebilir, iş hayatınızda yeni anlaşmalara imza atabilir, ya da ortak bir işe başlamanın ilk adımlarını atabilirsiniz. Özellikle ilişkiler konusunda önemli kararlar alabileceğiniz -olumlu ya da olumsuz- bir dönem sizi bekliyor. Bu dönem sizin açınızdan stresli olsa da önemli kararlar alırken daha dikkatli olmanızda fayda var.

Mars 17 Şubat tarihinde burcunuza giriş yapıyor ve Mart ayının sonuna kadar burcunuzda kalmaya devam edecek. Bu dönemde yeni girişimlerde bulunabilir, kendinizi çok daha güçlü, enerjik, motivasyonu yüksek, harekete geçmeye hazır ve daha hırslı hissedebilirsiniz. Kısaca, hayatınızda çok daha hareketli bir dönem sizi bekliyor! Tabii bu dönemde, Mars’ın etkileriyle birlikte kendinizi daha gergin ve agresif hissedebileceğiniz için özellikle ikili ilişkilerde daha dikkatli davranmanızda fayda var.

Satürn 22 Mart tarihinde Kova burcuna geçiş yapıyor ve 10 Mayıs’a kadar Kova burcunda kaldıktan sonra tekrar Oğlak burcuna geri dönerek retro hareketine başlayacak ve Eylül ayının sonuna kadar retro konumda olacak. Bu dönemde Satürn, zaman zaman size yakın çevreniz ile olan ilişkilerinizde güven sorunu yaşatabilir. Karamsarlığa düşmemeniz ve özellikle güvensizlik konusunda daha dikkatli olmanız gereken bir dönem.

Jupiter 15 Mayıs tarihinden itibaren retro -geri- hareketine başlıyor ve 13 Eylül’e kadar Oğlak burcunda retro konumda kalmaya devam edecek. Mayıs ve Eylül ayları arasında özellikle girişimler ve yeni planlamalar konusunda gecikmeler yaşanabilir ya da bu dönemde kendinizi şanssız hissedebilirsiniz.

5 Haziran 2020 tarihinde Oğlak burcunda bir Ay tutulması yaşayacağız. Bu Ay tutulması sırasında Mars’ın zorlayıcı açılar alması nedeniyle duygusal ve ruhsal yönden bazı zorluklar ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu dönemde kendi içinize kapanmak yerine sosyal aktivitelerde bulunmak ya da sizi meşgul edecek konular ile ilgilenmek süreci daha kolay atlatmanıza yardımcı olabilir.

5 Temmuz 2020 tarihinde burcunuzda bir Ay tutulması yaşayacağız. Bu Ay tutulması sırasında yarım kalan işlerinizi bitirebilir ya da hayatınızda size engel teşkil eden sorunlar son bulabilir. Ayrıca bu ay tutulması ile birlikte aşk hayatınız ile ilgili olumlu gelişmelerin yaşanabileceği şanslı bir dönem de sizi bekliyor.

10 Eylül 2020 tarihinden itibaren Mars Koç burcunda retro -geri- hareketine başlıyor. Mars’ın bu retro hareketi 14 Kasım’a kadar devam edecek. Bu dönem zarfında ev ve aile hayatınız ile ilgili konularda bazı zorluklar ile karşılaşabilir ve stresli bir dönem geçirebilirsiniz. Özellikle bu dönemde motivasyonunuzu yüksek tutmaya çalışarak; gayrimenkul ile ilgili alım satım işlerinden uzak durmanızda ve ailenizle olan ilişkilerinize daha fazla özen göstermenizde fayda var.

Kasım ayı biterken İkizler burcunda bir ay tutulması yaşayacağız. Bu Ay tutulması ile birlikte iş konuları, yakın çevrenizle kuracağınız ortaklıklar ya da planlamalar hayatınızda ön planda olabilir.

14 Aralık 2020 tarihinde Yay burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız. Bu Güneş tutulması sırasında iş ve sosyal hayatınız ile ilgili konuların ya da planlarınızın gizli kalmasını isteyebilirsiniz. Özellikle Mars’ın açıları ile birlikte odaklanma sorunu yaşayabilir ve kendini bu dönemde daha yorgun hissedebilirsiniz.

20 Aralık 2020 tarihinde ise Jüpiter Kova burcuna geçiş yapıyor. Şans ve bolluk gezegeni olan Jüpiter’in olumlu etkileriyle beraber, özellikle ikili ilişkiler, yeni başlangıçlar ve parasal konularda şanslı bir dönem sizi bekliyor olacak. Bu dönem, maddi kazançlarınız ile ilgili önemli gelişmeler yaşayabilir, bol bol seyahat edebilir ve hayatınız ile ilgili önemli kararlar alırken yakın çevrenizden destek görebilirsiniz.

Güneş’in 21 Aralık tarihinde burcunuza giriş yapmasıyla birlikte yeni başlangıçlara ve kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir döneme hazır olun! Güneş Kova burcuna geçinceye kadar kişisel yeteneklerinizi rahatça sergileyebileceğiniz, hayatın her alanında kendinizi canlı, enerjik ve yüksek motivasyonlu hissedeceğiniz bir dönem sizi bekliyor.

KOVA BURCU (22 Ocak- 19 Şubat) : Yeni yıl değişikliklerle ve zorluklarla dolu! 

2020 yılına Yengeç burcundaki Ay Tutulmasının etkileri ile giriş yapıyorsunuz. Bu tutulmanın etkileri yaklaşık 6 hafta boyunca devam edecek. Bu dönem içerisinde günlük rutin işler sizi fazlasıyla meşgul edebilir, iş hayatınızda sorumluluklarınız artabilir, daha fazla çalışmak zorunda kalabilir ve iletişim konularında bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bu dönem sizin açınızdan stresli olsa da özellikle özel hayatınız ile ilgili konularda daha dikkatli olmanızda fayda var.

Merkür 16 Ocak tarihinde burcunuza giriş yapacak ve 2-3 Şubat tarihine kadar burcunuzda kalmaya devam edecek. Bu tarihler arasında güçlü iletişim yönünüz ile birlikte fikirlerinizi hayata geçirmeniz açısından etkili ve yoğun bir dönem yaşayabilir ve hedeflerinize daha kolay ulaşabilirsiniz.

Güneş’in 21 Ocak tarihinde burcunuza giriş yapmasıyla birlikte yeni başlangıçlara ve kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir döneme hazır olun! Güneş 19 Şubat’ta Balık burcuna geçinceye kadar kişisel yeteneklerinizi rahatça sergileyebileceğiniz, hayatın her alanında kendinizi canlı, enerjik ve yüksek motivasyonlu hissedeceğiniz bir dönem sizi bekliyor.

Satürn 22 Mart tarihinde Kova burcuna geçiş yapıyor ve 10 Mayıs’a kadar Kova burcunda kaldıktan sonra tekrar Oğlak burcuna geri dönerek retro hareketine başlayacak ve Eylül ayının sonuna kadar retro konumda olacak. Bu dönemde geçmişte bıraktığınız bazı konular yeniden gündeme gelebilir ve Satürn, zaman zaman size duygusal anlamda zorlayıcı etkiler, güven ve endişe sorunları yaşatabilir. Duygusal ve zihinsel açıdan daha dikkatli olmanız gereken bir dönem.

Mars Mart ayının sonunda burcunuza giriş yapıyor ve 13 Mayıs tarihlerine kadar burcunuzda kalmaya devam edecek. Bu dönemde yeni girişimlerde bulunabilir, kendinizi enerjik, motivasyonu yüksek, çok daha güçlü, harekete geçmeye hazır ve daha hırslı hissedebilirsiniz. Kısaca, hayatınızda çok daha hareketli bir dönem sizi bekliyor! Tabii bu dönemde, Mars’ın etkileriyle birlikte kendinizi daha agresif ve gergin hissedebileceğiniz için özellikle ikili ilişkilerde daha dikkatli davranmanızda fayda var.

Jupiter 15 Mayıs tarihinden itibaren retro -geri- hareketine başlıyor ve 13 Eylül’e kadar Oğlak burcunda retro konumda kalmaya devam edecek. Mayıs ve Eylül ayları arasında zaman zaman kendinizi huzursuz hissedebilir ve bu dönemde maddi konularda şanssız olduğunuzu düşünebilirsiniz.

5 Haziran 2020 tarihinde Kova burcunda bir Ay tutulması yaşayacağız. Bu Ay tutulması sırasında Mars’ın zorlayıcı açılar alması nedeniyle maddi konularda daha dikkatli olmanız gerekebilir. Öte yandan, bu dönemde yeni arkadaşlıklar kurabilir ve sosyal olarak daha aktif bir dönem geçirebilirsiniz.

21 Haziran’da ise Yengeç burcunda Güneş tutulması yaşayacağız. Bu Güneş tutulması sırasında iş hayatınızda sorumluluklarınız artabilir ya da iş ve çalışma ortamızda bazı değişiklikler meydana gelebilir.

5 Temmuz 2020 tarihinde burcunuzda bir Ay tutulması yaşayacağız. Bu Ay tutulması sırasında iş ve sosyal hayatınız ile ilgili konuların ya da planlarınızın gizli kalmasını isteyebilirsiniz. Ayrıca bu ay tutulması ile birlikte ev ve aile hayatınız ile ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir.

10 Eylül 2020 tarihinden itibaren Mars Koç burcunda retro -geri- hareketine başlıyor. Mars’ın bu retro hareketi 14 Kasım’a kadar devam edecek. Bu dönem özellikle arkadaşlıklar, dostluklar, kardeşler, eğitim ve akrabalar ile ilgili konularda bazı zorluklar ile karşılaşabilir ve stresli bir dönem geçirebilirsiniz. Özellikle bu dönemde motivasyonunuzu yüksek tutmaya çalışarak; yakın çevreniz, kardeşleriniz ve akrabalarınızla olan ilişkilerinize daha fazla özen göstermenizde fayda var.

Kasım ayı biterken İkizler burcunda bir ay tutulması yaşayacağız. Bu Ay tutulması ile birlikte aşk hayatınızı ilgilendiren konulardaki gelişmeler hayatınızda ön planda olabilir.

14 Aralık 2020 tarihinde Yay burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız. Bu Güneş tutulması sırasında sosyal açıdan hareketli bir dönem geçirebilir, arkadaşlarınız ya da dostlarınız ile birlikte vakit geçirebileceğiniz yeni planlar yapabilirsiniz.

20 Aralık 2020 tarihinde ise Jüpiter burcunuza geçiş yapıyor. Şans ve bolluk gezegeni olan Jüpiter’in olumlu etkileriyle beraber, ruhsal ve duygusal anlamda bir olgunlaşma dönemi içerisine girebilirsiniz. Ayrıca yeni başlangıçlar ve parasal konularda da şanslı bir dönem sizi bekliyor olacak. Bu dönemde, maddi kazançlarınız ile ilgili önemli gelişmeler yaşayabilir, seyahat edebilir ve hayatınız ile ilgili önemli kararlar alırken yakın çevrenizden destek görebilirsiniz.

Girişimlerinizin ve beklentilerinizin sonuçsuz kalmayacağı 12 aylık bir döneme hazır olun!

BALIK BURCU (20 Şubat- 20 Mart): İllüzyon ve gerçekliğin bir karışımı seneyi şekillendirir.

2020 yılına Yengeç burcundaki Ay Tutulmasının etkileri ile giriş yapıyorsunuz. Bu tutulmanın etkileri yaklaşık 6 hafta boyunca devam edecek. Bu dönem içerisinde aşk hayatınız ile ilgili konularda önemli gelişmeler yaşanabilir, sosyal hayatınızda hareketli bir dönem geçirebilir, sanatsal konulara ilgi duyabilir ve yaratıcılı fikirler ortaya koyabilirsiniz. Bu dönem sizin açınızdan keyifli olsa da özellikle arkadaşlarınız, dostlarınız ve yakın çevreniz ile olan iletişiminizde daha dikkatli olmanızda fayda var.

Venüs 14 Ocak 2020 tarihinde burcunuza giriş yapıyor ve 8 Şubat’a kadar burcunuzda kalmaya devam edecek. Bu dönemde ilişkiler ve aşk hayatınız ile ilgili konularda hareketli, oldukça heyecanlı ve keyifli bir dönem geçirebilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi daha mutlu hissedebileceğiniz bu dönemde dış görünüşünüz ile ilgili değişiklikler yapmanız da mümkün. Ve tabii hayatınıza renk katacak seyahatlere karşı hazırlıklı olmayı da unutmayın.

Merkür 3 Şubat tarihinde burcunuza giriş yapacak ve 11 Nisan tarihine kadar burcunuzda kalmaya devam edecek. (4-15 Mart tarihleri arasında Kova burcunda retro) Bu tarihler arasında iletişim ile ilgili konularda yoğun bir dönem yaşayabilirsiniz ancak; 17 Şubat 3 Mart tarihleri arasında Merkür retro konumda olacağından elektronik / teknolojik aletler konusunda dikkatli olmanızda ve yeni anlaşmalar, sözleşmeler ve imzalar için bu dönemin geçmesini beklemenizde fayda var.

Güneş’in 19 Şubat tarihinde burcunuza giriş yapmasıyla birlikte yeni başlangıçlara ve kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir döneme hazır olun! Güneş, 20 Mart’ta Koç burcuna geçinceye kadar zihinsel yeteneklerinizi rahatça sergileyebileceğiniz, hayatın her alanında kendinizi canlı, enerjik ve yüksek motivasyonlu hissedeceğiniz bir dönem sizi bekliyor.

Satürn 22 Mart tarihinde Kova burcuna geçiş yapıyor ve 10 Mayıs’a kadar Kova burcunda kaldıktan sonra tekrar Oğlak burcuna geri dönerek retro hareketine başlayacak ve Eylül ayının sonuna kadar retro konumda olacak. Bu dönemde Satürn, arkadaşlarınız, dostlarınız ve yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde zaman zaman size zorlayıcı etkiler yaşatabilir. Ayrıca bu dönemde Satürn geri giderken ilişkileriniz açıdan daha dikkatli olmanız gerekebilir.

Jupiter 15 Mayıs tarihinden itibaren retro -geri- hareketine başlıyor ve 13 Eylül’e kadar Oğlak burcunda retro konumda kalmaya devam edecek. Mayıs ve Eylül ayları arasında yakın çevreniz, arkadaşlarınız veya dostlarınız ile ortak bir işe başlamak, iş konularında planlar yapmak ya da parasal konularda ilişkiler kurmak için doğru bir zaman olmayabilir.

Mars 13 Mayıs tarihinde burcunuza giriş yapıyor ve 28 Haziran’a kadar burcunuzda kalmaya devam edecek. Bu dönemde yeni girişimlerde bulunabilir, yeni başlangıçlar yapabilir ve kendinizi çok daha güçlü, enerjik, harekete geçmeye hazır ve hırslı hissedebilirsiniz. Kısaca, hayatınızda çok daha hareketli bir dönem sizi bekliyor! Tabii bu dönemde, Mars’ın etkileriyle birlikte kendinizi daha alından, gergin ve agresif hissedebileceğiniz için özellikle ikili ilişkilerde daha dikkatli davranmanızda fayda var.

5 Haziran 2020 tarihinde Yay burcunda bir Ay tutulması yaşayacağız. Bu Ay tutulması sırasında Mars’ın zorlayıcı açılar alması nedeniyle iş ve kariyer hayatınız ilgili konularda daha dikkatli olmanız gerekebilir. Özellikle bu dönemde iş hayatınınızda önemli kararlar alırken aceleci davranmamanız sizin yararınıza olabilir.

21 Haziran’da ise Yengeç burcunda Güneş tutulması yaşayacağız. Bu Güneş tutulması sırasında aşk hayatınız ile ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir, sanatsal konulara ilgi duyabilir ve yaratıcılı yönünüzü geliştirecek yeni hobiler edinebilirsiniz.

5 Temmuz 2020 tarihinde burcunuzda bir Ay tutulması yaşayacağız. Bu Ay tutulması sırasında sosyal hayatınız ile ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir, size faydalı olacak yeni insanlar ile tanışabilir ve seyahate çıkabilirsiniz. Ayrıca bu ay tutulması ile birlikte yaratıcı fikirler konusunda çok daha aktif olabilir ve bu konuda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

10 Eylül 2020 tarihinden itibaren Mars Koç burcunda retro -geri- hareketine başlıyor. Mars’ın bu retro hareketi 14 Kasım’a kadar devam edecek. Bu dönem özellikle finansal ve maddi konularda bazı zorluklar ile karşılaşabilir, gecikmeler yaşayabilir ve parasal konularda doğru adımları atmakta zorlanabilirsiniz. Özellikle bu dönemde motivasyonunuzu yüksek tutmaya çalışarak; maddi planlarınıza ve bütçe konularına daha fazla özen göstermenizde fayda var.

Kasım ayı biterken İkizler burcunda bir ay tutulması yaşayacağız. Bu Ay tutulması ile birlikte evinizdeki eşyaları değiştirebilir ya da yeni eşyalar satın alabilir, yeni bir eve taşınabilir veya ev alım satım işleri ile ilgilenebilirsiniz.

14 Aralık 2020 tarihinde Yay burcunda bir Güneş tutulması yaşayacağız. Bu Güneş tutulması sırasında iş ve kariyer hayatınızı ilgilendiren konular gündeminizi yoğun olarak meşgul edebilir.

Jüpiter etkileri

Bu sene şans ve bolluk gezegeni olan Jüpiter’in olumlu etkileriyle beraber, hedeflerinize ve hayallerine ulaşma konusunda şanslı bir dönem sizi bekliyor olacak. Ayrıca bu sene, maddi kazançlarınız ile ilgili önemli gelişmeler yaşayabilir, iş hayatınızda size daha fazla kazanç sağlayacak yeni insanlar ile tanışabilir, yakın arkadaşlarınız ile seyahat planları yapabilir ve hayatınız ile ilgili önemli kararlar alırken yakın çevrenizden destek görebilirsiniz.

19 Aralık 2020 tarihinde ise Jüpiter Kova burcuna geçiş yapıyor. Bu tarihten itibaren Jüpiter sizi ruhsal ve duygusal anlamda bir olgunlaşma dönemi içerisine sokabilir, felsefi ve mistik konulara daha fazla ilgi duyabilirsiniz.

Exit mobile version