Site icon Hedza

YouTube Türkiye’de Üst Üste Telif Şoku ! Sırada Aleyna Tilki

YouTube Türkiye’de Üst Üste Telif Şoku ! Sırada Aleyna Tilki

YouTube Türkiye’de son bir haftadır yaşanan telif olaylarına bir yenisi daha eklendi. Çağatay Akman’ın ‘Gece Gölgenin Rahatına Bak’ şarkısından sonra sırada Aleyna Tilki’nin 200 milyondan fazla görüntülenen, radyo kanallarında trend listelerinde bulunan ‘Cevapsız Çınlama’ şarkısı telif cezası alarak yayından kaldırıldı.

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz haftada Çağatay Akman’ın 240 milyon görüntülenmesi olan ‘Gece Gölgenin Rahatına Bak’ şarkısı, AnnaRF isimli bir grup tarafından telif hakkı belirtilerek yayından kaldırılmıştı. Youtube takipçileri daha o olayın şoklarını üzerinden atamamışken bir yenisi daha eklendi.

Aleyna Tilki, 16 yaşında olmasına rağmen yurtiçi ve yurtdışı konserlerine devam eden yeni pop yıldızı, hatırlarsanız ‘Cevapsız Çınlama’ şarkısıyla gündeme bomba gibi düşmüştü. Hatta görüntülenme sayısında 240 milyona ulaşan Çağatay Akman’ın ‘Gece Gölgenin Rahatına Bak’ şarkısıyla yarış içerisindeydi. Fakat kaderi rakibinden pekte farklı olmadı. Aleyna Tilki‘nin ‘Cevapsız Çınlama’ şarkısıda telif hakkı nedeniyle yayından kaldırıldı.

Peki Telif Hakkını Kim Bildirdi?

Bilindiği üzere Cevapsız Çınlama şarkısı Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman‘ a ait fakat ilginç olan telif hakkı bildiren kişininde Aleyna Tilki olması. Şuanda bu olay hakkında net bilgiler mevcut değil, Aleyna Tilki gerekli açıklamayı yapınca sitemizde bulabilirsiniz.

Exit mobile version